“CIAO ITALIA” – U AVENUE MALLU ZAGREB

Četvrtak, rujan 6, 2012

Avenue Mall Zagreb u suradnji s Auto Grupom Gašparić tijekom mjeseca rujna, točnije od 03.09. do 30.09., postaje najveći i najbolji talijanski obiteljski auto salon – pod nazivom “Ciao Italia”. U navedenom razdoblju posjetitelji će moći iskušati te kupiti čak petnaest prekrasnih modela talijanske grupacije FIAT (Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Jeep).

Auto Grupa Gašparić, za vrijeme rujna u Avenue Mallu, na svaki kupljeni automobil daruje poklone u vrijednosti do 15.000 kuna, ovisno o kupljenom modelu. Svi posjetitelji koji već voze automobile talijanskih proizvođača dobit će pet sati besplatnog parkinga, popuste na kave u Avenue Mallu te razne pogodnosti u autopraonici Starwash. One koji se odluče za kupnju nekog od modela, očekuju i brojni drugi pokloni poput gratis parkinga, Visa Avenue Mall kartica s iznosom od 200 kn, kao i raznih darova “u talijanskom stilu”.

Obzirom da su Italija i talijanska kultura svijetu dale puno toga vrijednog, osim vrhunskih automobila i delicija – kakav bi to “talijanski show” bio bez pripadajućih umjetničkih i kulturnih “dragulja” – poput kancone, gromke zabave, ali i tečajeva talijanskog jezika?

Za sve to pobrinuo se Avenue Mall, pa će zato svake subote od 18:00 do 20:00 sati poznata voditeljica Antonija Blaće voditi zabavni program i druženje s posjetiteljima, romantične će kancone izvoditi za to specijalizirani band, a petkom, subotom i nedjeljom Kulturni institut Italije u Hrvatskoj organizirat će besplatne tečajeve talijanskog jezika.

Interijer Avenue Malla prigodno je ukrašen simbolima Italije i odiše pravom strastvenom talijanskom atmosferom. Sve što još možemo jest s veseljem dodati – grazie Italia – i preporučiti vam posjet “talijanskom mjesecu” u Avenue Mallu!