U Emmezeti vikend traje duže! Od četvrtka do nedjelje kupujte uz ekstra uštede!

Četvrtak, Rujan 8, 2011

U Emmezeti vikend traje duže! Od četvrtka do nedjelje kupujte uz ekstra uštede! Pogledajte akcijsku ponudu ovog vikenda u Emmezeti: 

20% popusta na police – Velike, male, crne, bijele, u boji, za djecu ili odrasle, sve baš sve police ovog vikenda kupite uz 20% povoljniju cijenu!

10% popusta na perilice posuđa  – Mi ne volimo prati suđe, a Vi? Ako isto mislimo imamo priliku za vas: 10% popusta na svesamostojeće i ugradbene perilice za posuđe!

10% popusta na madrace  –  Jer mi brinemo o vašem zdravlju! Samo ovaj vikend cjelokupna ponuda madraca za vaše zdravo spavanje dostupna vam je uz 10% popusta!

20% popusta na poplune i jastuke za spavanje  - Neka bude mekano i toplo! Iskoristite našu vikend akciju i birajte iz cjelokupnog asortimana popluna i jastuka za spavanje te kupite 20% povoljnije!

20% popusta na dječju odjeću i obuću  – Djeca rastu i zato samo ovog vikenda kupite im odjeću i obuću iz nove jesenske kolekcije 20% povoljnije.
Kolekcija za djevojčice
Kolekcija za dječake
Odjeća za bebe

Vikend akcija traje od 8.09. do 11.09.2011. ili do isteka zaliha. Akcijske cijene biti će obračunate na blagajni, te vrijede za sve oblike plaćanja

Traženi pojmovi:

  • kako doći do emezete
Kategorija: AUTI
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje