VOLKSWAGEN: OVE ZIME NEMA ZIME

Subota, listopad 20, 2012

Volkswagen – ove zime nema zime. Kod svih ovlaštenih Volkswagen partnera u tijeku je posebna ponuda prilikom koje uz svaki kupljeni Volkswagen koji se financira preko Porsche Leasinga* dobivate paket zimskih kotača**. Za sigurnu i bezbrižnu vožnju tijekom zime!

*Ponuda se odnosi na sve Volkswagen modele (osim up!-a i Phaetona), koji se financiraju u akciji Porsche leasing d.o.o. pod nazivom “VW ZIMA LEASING 2012”.
Ponuda uključuje set zimskih kotača za financiranje u valuti EUR putem operativnog leasinga s ugovorenim ostatkom vrijednosti i financijskog leasinga. Porsche leasing pridržava pravo izbora dimenzije i proizvođača naplataka i guma, time da će dimenzije odgovarati jednoj od strane proizvođača za konkretni model i tip dozvoljenoj dimenziji naplataka i guma, kao i da njihove dimenzije ne moraju biti istovjetne s dimenzijama naplataka i ljetnih ugma ugrađenih na vozilo od strane proizvođača. Ova akcije se ne može kombinirati s drugim akcijama Porsche leasing d.o.o.

**Ovisno o modelu, set zimskih kotača uključuje: a) 4 zimske gume, 4 čelična naplatka i 4 ukrasna poklopca ili b) 4 zimske gume i 4 lakometalna naplatka.