Za samo 125kn umjesto 250kn naručite svoju perosnaliziranu tortu u slastičarnici Butik torti i slastica

Srijeda, Siječanj 18, 2012

Za samo 125kn umjesto 250kn naručite svoju perosnaliziranu tortu u slastičarnici Butik torti i slastica. Zasladite vašu proslavu s 20 savršeno ukusnih čokoladnih ili voćnih šnita. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr 

Butik slastica i torti oduvijek voli stvari raditi na svoj način i iskreno, to nam se tako najviše i sviđa. Kad su slastice u pitanju za Butik slastica i torti nikakav kompromis ne dolazi u obzir. Moraju se poštovati sva pravila, svačiji ukusi i sve ono što slavljenik želi.

Slavljenik i gosti moraju uživati isključivo u prirodnim okusima bez ikakvih umjetnih dodataka ili ne daj Bože, konzervansa. Zalogaji se moraju topiti u ustima jednako kao i nekad kad su torte radile naše bake. Svaka torta mora imati minimalno 16, a maksimalno 20 šnita kako bi nesebično omogućili svim uzvanicima da uživaju u ovom slatkom carstvu okusa.

Čokoladne torte moraju biti napravljene od minimalno 4 različite vrste čokolade, a voćne od najmanje 5 vrsta voća, marelice, jagode, višnje, ananasa i šumskog voća. Budući da se radi o posebnim prigodama moraju se poštovati i posebne želje, zato, svaka torta mora imati onaj personalizirani touch, osobni natpis, simbol, najdražeg lika iz crtića, ljubavnu poruku i sl. – ono što će slavljenika natjerati da zaplače od sreće.

Uz torte iz slastičarnice Butik torti i slastica proslave dobivaju potpuno drugačije značenje, uostalom, pitajte predsjednike na domjencima. Sigurno niste znali da se George W. Bush sav zamazao čokoladom, a Laura Bush je nakon domjenka žicala recept.

Želite li i vi na svojoj proslavi uživati jedinstvene torte. Neka Butik slastica i torti napravi jednu i za vas!

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr 

Butik torti i slastica

Savski Gaj 11, Zagreb
Tel. 01 6525 484
mariocolor@optinet.hr
www.slasticarnica.com/

Traženi pojmovi:

  • cokoladna torta
  • cokoladne torte
  • cokoladna torta recept
  • čokoladni kolač
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje