COOL TRGOVINA ZA MAME I BEBE

Ponedjeljak, Studeni 22, 2010


Roditelji iz cijelog svijeta su oduvijek nosili svoju djecu u marami. Dijete želi i ima potrebu biti nošeno, osjetiti blizinu roditelja, a roditelj ima potrebu za slobodnim rukama. Web trgovina www.mamaibeba.hr nudi velik izbor marama (marame kao Wrap ByMama i Sling ByMama, elastična marama, pa čak i marama za lutku vašeg djeteta). Također na web shopu možete kupiti nosiljku Mei Tai koja ima porijetlo iz Azije. Vrlo praktična nosiljka -mogućnost nosenja naprijed, na boku i na leđima – od 6 mj do cca 3 god. U ponudi je i marama Rebozo-Pam koja je originalna tkanina iz Indije. Marama Rebozo koristi se za nošenje bebe od novorđenčad do 3 godine.

Vrlo korisna je rolica koja čuva zdrav i siguran san Vaše bebe. Spriječavaju okretanje bebe na trbuh i time štite od SIDS – (Sindrom iznenadne dojenačke smrti). Materijal je od 100% pamuka. Punjene su sa silikoniziranim poliesterskim vlaknom oblikovanim u fine pahuljice.

I na kraju nas je najviše oduševila mogućnost narudžbe registracija za kolica vašeg bebača. Registrirajte prijevozno sredstvo (kolica, traktor) svog djeteta i budite prvi!  Ako želite pokloniti nekome neobičan poklon za rođendan ili za krstitke? Poklonite tablicu s imenom!!! Više o svemu na Mama i beba, web trgovini za mame i bebe


Traženi pojmovi:

  • popusti za bebe
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje