IKEA DOSTAVA U HRVATSKU + IKEA FAMILY AKCIJE + IKEA KATALOG

Nedjelja, Veljača 6, 2011

Ikea, poznati švedski maloprodajni lanac namještaja, odnedavno nudi uslugu prijevoza  za cijelu Hrvatsku sa sljedećim tarifama:


– Unutar 200 km od robne kuće Villesse: dodatni postotak je 10% od vrijednosti robe minimalno 79 € i maksimalno do 400 € na koji su dodati 154 € i eventualni putni troškovi.
– Od 200 km do 300 km od robne kuće Villesse i Grad Zagreb: dodatni postotak je 10% od vrijednosti robe minimalno 79 € i maksimalno do 400 € na koji su dodati 180 € i eventualni putni troškovi
– Preko 300 km od robne kuće Villesse:dodatni postotak je 10% od vrijednosti robe minimalno 79 € i maksimalno do 400 € na koji su dodati 200 € i eventualni putni troškovi.

TAKOĐER POGLEDAJTE AKTUALNE IKEA FAMILY AKCIJE:


Vrata i strukture za PAX ormar –
Ako si član IKEA FAMILY i kupiš strukturu i/ili PAX ormar vrata, dobićeš u vrijeme od 1. veljača do 6. ožujka 2011. u poklonbon u vrijednosti 15% od tvoje kupovine proizvoda PAX. Bon možeš upotrijebiti od 7. ožujka do 30. travnja 2011.Ponuda za sve članove IKEA FAMILY sve dok ponestanu zalihe.

LILLÅNGEN – popust od 25%Cijelu seriju za kupaonicu LILLÅNGEN od 1. do 28. veljača možeš dobiti s posebnim popustom od 25% dalje. Ponuda je rezervirana za članove IKEA FAMILY. Od ponude su izuzeti sudoperi i noge. Serija LILLÅNGEN

Cijelog mjeseca veljača – Ormar BOTNE ako kupite BOTNE ormar platit ćeš €119 umjesto €159. 25% popusta. Cm 142×55, h cm 212. Bijela boja 601.780.19. – Ponuda za sve članove IKEA BUSINESS, od 1. do 28.2.2011 ili do iskorištenja svih zaliha.

 

Što je IKEA FAMILY? To je Ikea besplatna kartica – ulaznica u svijet IKEA pogodnosti. Popis pogodnosti koje Vam donosi IKEA FAMILY CARD:

- Posebne ponude proizvoda i usluga svakoga mjeseca u robnoj kući.
– Snižene cijene proizvoda iz IKEA FAMILY asortimana.
– Posebne ponude u Restoranu i Švedskoj trgovini hrane.
– Imaš 180 dana umjesto 30 za povrat kupljenoga proizvoda ako ne budeš s njime zadovoljan.
– Povoljniji uvjeti najma kombija.
– Community i newsletter.
– Seminari o uređenju doma, događanja i aktivnosti u Prodajnom prostoru.
– Ekskluzivni ugovori s Ikea partnerima.
– Časopis IKEA FAMILY LIVE! Besplatno i izravno u tvom domu četiri puta godišnje.
– Brošura s ponudama IKEA FAMILY NOW besplatno u domu i robnoj kući.
– Besplatna švedska kava svakoga dana.

Kako do IKEA Family kartice?
IKEA FAMILY kartica je besplatna, a možeš je zatražiti popunjavanjem obrazaca na više punktova u robnoj kući IKEA: na ulazu, u IKEA FAMILY trgovini, pored blagajni na pultu Financijsko-kreditne usluge (Finanziamenti). Klijenti s prebivalištem u inozemstvu se mogu učlaniti na punktu FAMILY te na pultu Finanziamenti. Prijavi se on-line

Ne zaboravi provući karticu na blagajni kako bi iskoristio prednosti koje ti nudi IKEA FAMILY

Klikni ovdje i preuzmi brošuru sa svim uslugama koje su smišljene za tebe!

KAKO DO IKEA KATALOGA?

IKEA katalog, koji možeš ponijeti kući, nalazi se kod Službe za potrošače. U samoj se robnoj kući možeš poslužiti IKEA katalogom sa žutim koricama koji će ti pomoći prilikom kupovine. Ako katalog želiš primiti na kućnu adresu možeš ga naručiti on-line. klikni ovdje

ŠTO JE IKEA BUSINESS KARTICA?

Ova kartica namijenjena je vlasnicima malih tvrtki i slobodnim profesijama. U robnoj kući, u Izložbenom prostoru, na raspolaganju su ti savjetnici za uređenje interijera koji su osposobljeni i stručni pružiti ti sve informacije i zadovoljiti tvoje potrebe. Ova ti usluga stoji na raspolaganju tijekom kupovanja sve do konačne isporuke robe. Prijava je jednostavna i potpuno besplatna. Dovoljno je prijaviti se online te unijeti podatke u obrazac čime odmah postaješ nositelj kartice koju možeš koristiti u bilo kojoj robnoj kući IKEA u Italiji i vrata u svijet personaliziranih usluga su ti otvorena:
– informacije i individualno savjetovanje
– predračuni i narudžbe faksom ili elektronskom poštom
– pripremanje robe
– post-prodajne usluge.

Više pogledajte na IKEA BUSINESS.


Kako kupovati u robnoj kući IKEA?

Prvo Ulaz: Na ulazu u robnu kuću IKEA uzmi katalog, olovku, metar i papir za popis artikala.

Småland: Čim uđeš naći ćeš se ispred čarobne šume Smålanda, prostora za igru u kojemu naše osoblje pazi na djecu. Dok se ona zabavljaju, možeš mirno nastaviti razgledavati robnu kuću.

Izložbeni prostor: Sada se popni na prvi kat. Tu ćeš naći ideje i priliku da slobodno odabereš namještaj koji će najbolje odgovarati tvojim potrebama, bilježeći šifre proizvoda na papir za popis artikala koji te zanimaju.

Restoran: Želiš se na trenutak opustiti? Dođi u Restoran s preko 400 sjedećih mjesta i brojnim ukusnim talijanskim i švedskim specijalitetima. Ako želiš popiti kavu ili nešto prezalogajiti možeš posjetiti naš coffee bar.

Prodajni prostor: Na prizemlju vas očekuje Prodajni prostor s proizvodima za uređenje stana, stilskim dodacima, tkaninama, svjetiljkama i originalnim idejama za cijelu kuću. Možeš ih staviti u kolica koja ćeš naći čim se spustiš niz stepenice.

Odjel samoposluživanja: U odjelu samoposluživanja proizvodi se uzimaju izravno s police. Mnogi su proizvodi zapakirani u praktične plosnate pakete kako bi ih u kolicima mogao lako dovesti do blagajne.

Švedska trgovina hrane: Nakon blagajni očekuju te Bistro i Švedska trgovina hrane, u kojima ćeš naći nordijske poslastice: losos, votku i kekse od đumbira kojima možeš obradovati svoje ukućane.

Izlaz: Sada kupljene proizvode možeš staviti u auto. Ako ti je potrebno, možemo ti posuditi krovni nosač ili ti iznajmiti jedan od naših kombija. Zatraži informacije vezano uz troškove. Ako ti je draže sve to prepustiti nama, te se obrati Službi za potrošače.

Prijevoz i montaža (u robnoj kući ćeš dobiti informacije o cijenama i uslugama).

Ako se predomisliš u vezi kupljenih proizvoda, imaš 30 dana za njihov povrat. Dovoljno je sačuvati račun i originalnu ambalažu. Robu možeš zamijeniti ili zatražiti da ti se novac u cijelosti refundira.

Traženi pojmovi:

  • ikea katalog
  • ikea katalog 2011
  • ikea graz katalog
  • ikea hrvatska katalog
  • ikea graz katalog 2011
  • ikea zagreb katalog
  • ikea katalog 2012 graz
  • ikea prijevoz
  • ikea katalog 2011 graz
  • ikea katalog graz