MAŠKARE U GARDEN MALLU

Petak, ožujak 4, 2011
Sudjeluj i ti u izboru najljepše maske Garden Malla koji će se održati u subotu, 05.03.2011. u 17:00 sati u centru Garden Mall.
Prijave se vrše u Garden Mallu kod hostese na dan izbora od 16:30h. Biraju najljepšu masku za djecu.
Sva djeca koja sudjeluju u izboru dobit će poklon za sudjelovanje. Najbrži među njima bit će nagrađeni posebnim poklonima one2play-a – GOGO`S albumom za sličice i figuricama za dječake, dok su za djevojčice posebno pripremili FASHION BANDZ ekskluzivne ogrlice kojih nema u prodaji!
Najmaštovitije maske birat će posjetitelji, a nagrade su im osigurali zakupci Garden Malla: Interspar, Mozaik knjiga, Magic Baby, Krona, Goldenpoint, One2play i Dormeo. Među nagradama će se naći dječji sat Casio, poklon bonovi, knjige, dječja guralica, čarape, anatomski jastuci za djecu i igračke.
Sudionici koji se prijave za Izbor najljepše maske Garden Malla mogu doći već zamaskirani ili se zamaskirati tijekom čak dvije kreativne radionice koje će se organizirati tog dana u Garden Mallu. Jutarnja radionica maski počinje od 10h, dok će na poslijepodnevnoj radionici koja će se održati neposredno pred sam izbor, klinci moći sami izraditi svoju masku ili oslikati lice. Za one manje vješte Interspar nudi gotove kostime po povoljnim cijenama.

Traženi pojmovi:

  • kostimi za maškare prodaja
  • maske za maškare prodaja