NOVI MULTIPLUSCARD DJEČJI KLUB UZ POSEBNE POGODNOSTI

Petak, Rujan 9, 2011

Što je MultiPlusCard Dječji klub? – MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je Vama, dragi roditelji. Već u prvim godinama života Vaše bebe, kad su ljubav, pažnja i njega iznimno važni, MultiPlusCard je uz Vas te zajedno sa svojim partnerima kroz Dječji klub želi Vama i Vašem djetetu ponuditi samo najbolje.

U prodavaonicama Konzuma možete pronaći bogat izbor proizvoda visoke kvalitete namijenjene prehrani i njezi nježne i osjetljive bebine kože, a članstvo u Dječjem klubu osigurat će Vam još atraktivniju ponudu i povoljniju kupnju!

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Već prilikom učlanjenja u Dječji klub poklanjamo Vam pakiranje bebe pelena gratis!

Kao članovi Dječjeg kluba ostvarujete pravo i na niz drugih pogodnosti!

Učlanite se u MultiPlusCard Dječji klub i zajedno sa svojim najmlađima uživajte u pogodnostima i brojnim iznenađenjima koje pripremamo za Vas!

Posebna pogodnost

Novim članovima poklanjamo 50 kn na računu Pčelica!

Svaki novi član koji se učlani u Dječji klub do 30.9.2011. dobiva POKLON KUPON – 50 kn na dječjem štednom računu Pčelica u Zagrebačkoj banci.

Poklon kupon s kojim ćete moći ostvariti ovu pogodnost poslat ćemo na Vašu kućnu adresu u roku 6 tjedana od kad zaprimimo Vaše podatke.

Pogodnosti MultiPlusCard Dječjeg kluba

Pakiranje bebe pelena gratis
Već prilikom učlanjenja, Konzum Vam poklanja

Nakon obrade Vaših podataka, u roku od 6 tjedana, na Vašu kućnu adresu stiže kupon s kojim u Vašoj Konzum prodavaonici odabirete K plus bebe pelene, veličine koja Vam odgovara.

50 kn na dječjem računu Pčelica
Prilikom učlanjenja Zagrebačka banka Vam poklanja

Pogodnost u Zagrebačkoj banci odnosi se na sve nove članove
koji se učlane u Dječji klub do 30.9.2011.

Knjižica pogodnosti Dječjeg kluba
Uštedite vrijeme i novac; 4 puta godišnje na Vašu kućnu adresu stiže knjižica pogodnosti MultiPlusCard Dječjeg kluba sa brojnim kuponima sa popustom na odabrane artikle iz dječjeg asortimana.
Brošure s korisnim i zanimljivim temama i
savjetima
Okupili smo tim stručnjaka kako bi Vam svojim korisnim savjetima obogatili znanje o razvoju i odgoju Vašeg djeteta. Na Vašu kućnu adresu, slat ćemo edukativne brošure s korisnim informacijama iz područja pedijatrije, nutricionizma i psihologije, a koje su tematski prilagođene različitim dobnim skupinama djece.
Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan
Vašeg djeteta
Rođendanska čestitka i poklon za prvi rođendan Vašeg djeteta samo je jedno u nizu iznenađenja koje pripremamo za Vas u novom MultiPlusCard Dječjem klubu!

Kako postati članom Dječjeg kluba?

MultiPlusCard Dječji klub dio je MultiPlusCard programa te kako biste postali članom MultiPlusCard Dječjeg kluba potrebno je prethodno učlaniti se u MultiPlusCard program.

Ukoliko ste već član MultiPlusCard programa, u Dječji klub se možete učlaniti putem naše internet stranice ili putem besplatnog info telefona: 0800 0110.

Pravila MultiPlusCard Dječjeg kluba – pogledajte OVDJE.

Advanced Health LTD
2 Komentara

  1. Sanja Pokas kaže:

    Mi smo učlanjeni u Dječji klub već duže vrijeme i zanima me zašto nismo dobili pelene prilikom učlanjenja!? Hvala na odgovoru

    • danijela kaže:

      Mi smo takodjer ukljuceni u djecji klub,,,nismo dobili niti pelene,,niti poklon za prvi rodjendan,,nikad nista osim knjizica s kuponima,,koje dobiva cijela Hrvatska.Dok nam je DM u kojemu nikad nista ne kupujemo poslao pokoln,,,slikovnice i svasta..

2 Komentara

Iznesi mišljenje