Turbo limač – I ovog Božića, jedno mjesto za sve želje!

Srijeda, prosinac 15, 2010

Turbo limač se i ove godine potrudio  pripremiti ponudu koja će svakom djetetu omogućiti ostvarenje snova kada su Božićne želje i pokloni u pitanju.

Kako bi silna strka oko njihove nabavke prošla ugodnije i bila što više u duhu Božića, Turbo limač donosi iznenađenje kojim se za svoj 20. rođendan želi zahvaliti svim svojim vjernim kupcima.

U nedjelju, 19.prosinca tako će u Magmi, Slavonska avenija 52 na Žitnjaku u 11.00 sati nastupitiZagrebački mališani. Uz njihove uvijek divne i prepoznatljive melodije, iznenađenje dolazi u obliku prvog predstavljanja Turbo limač pjesme stvorene u čast 20.obljetnice Turbo limača. U izvedbi Zagrebačkih mališana, pjesmu “Turbo limač rođendan” među prvima možete preslušati nawww.turbolimac.com ili na facebook fan page-u Turbo limača: www.facebook.com/turbolimac.

Isti će dan kupci u Božićnom ugođaju zaista moći spojiti ugodno i korisno; dok se mališani zabavljaju u prigodnim radionicama i igraonicama ili se pak druže sa njihovim omiljenim likovima Dorom, Jagodicom Bobicom, Pocoyom ili Budi moj medo maskotom, roditelji će uz manje muke obaviti potrebnu kupovinu.

Sve one koji ne žele čekati baš posljednji trenutak, tijekom perioda od 18. do 24. prosinca u svim Turbo limačima, a u Magmi na Žitnjaku već od 17.prosinca, očekuju ih posebne pogodnosti i
blagdanske akcije!

Kupite li dvije igračke, na drugu ostvarujete 20% popusta, a trebate li odjeću ili obuću, sve trendi
kombinacije snižene su 20%.

Dođite i podijelite s nama radost koju donosi Božić!

Više o ponudi i akcijama potražite na www.turbolimac.com.

Traženi pojmovi:

  • turbo limač sarajevo
  • turbolimac sarajevo
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje