Vruće ljeto uz vruće cijene opreme za bebe u rujnu se nastavlja

Četvrtak, Rujan 1, 2011

Magma trgovine tradicionalno nude najbolji izbor proizvoda za bebe – od najkvalitetnijih do jednostavnijih i cjenovno prihvatljivih modela.

U rujnu izdvajaju posebno vruću ponudu – duge šetnje još su pred vama. Ako težite jednostavnosti i praktičnosti za vas su kolica Bubu Smart, smeđa. Matirani aluminijski okvir čine ih laganim i praktičnim. Naslon sjedala se može prilagoditi u 4 pozicije. Zaštita za sunce s prozorčićem može se i ukloniti, akrasi ih i velika, praktična košara za kupovinu. Akcijska cijena u rujnu snižena 40% – sada samo 599,99 kn. Uz kolica, u ponudi je i autosjedalica Smart smeđa za djecu od rođenja do 13 kg težine. Uz proizvod su uključeni adapteri pomoću kojih se autosjedalica može postaviti na kolica SMART. Super cijena od 299,99 kn najbolja je preporuka.

HRANILICE
Novost u Magma asortimanu – Chicco hranilice Jazzy potpuno inovativnog dizajna, jednostavnih linija i veselih boja. Mekani podložak za sjedenje, pladanj koji se može ukloniti, naslov podesiv u 3 položaja i pojas s 5 sigurnosnih točaka. Hranilica je bez kotača, na četiri nožice obložene gumom kako bi spriječile eventualna proklizavanja. Akcijska cijena u rujnu 15% niža – samo 599,99 kn.

Prilagodljivost hranilice potrebama djece, ali i roditelja izuzetno je važna. Hranilica Yummy jedan je od najboljih proizvoda koji možete dobiti za sjajnu cijenu od samo 449,99 kn. Brojna podešavanja omogućuju udobnost vašoj bebi – oslonac za leđa može se podešavati u 3 položaja, visina sjedenja na 6 razina, a poslužavnik u 3 položaja – hranilica ima pojas pričvršćen u 5 točaka.

Težite li ipak jednostavnosti uz veliku uštedu – za Vas je tu Cookie orange – uz maksimalnu jednostavnost kod upotrebe krase je prostrani poslužavnik i sigurnosni pojasevi u 5 točaka. Akcijska cijena u rujnu svega 199,99 kn.

Svi roditelji koji imaju malu djecu znaju da je vrijeme za nabolji obiteljski odmor u rujnu. Za vas koji uživate u jesenskim putovanjima dobra vijest – nastavljamo sa akcijskim cijenama putnih dječjih krevetića – Siesta u narančastoj i plavoj boji i dalje za samo 229,99 kn.

I poslastica za kraj – u rujnu ostvarite dodatnih 10% popusta na NUK program (grupirati sve Nuk artikle).

Artikli su dostupni u svim Magma trgovinama i Magma web shopu. Posebna ponuda od 01.09.-30.09. ili do isteka zaliha.


ZAGREB
Magma, Slavonska avenija – Žitnjak
Magma, City Center One
Magma , Gajeva ulica 2

SPLIT
Magma, City Center One

OSIJEK
Magma, Reihl Kira

KOPRIVNICA
Magma, Radnička bb

SISAK
Magma, Ivana Fistrovića bb

Traženi pojmovi:

  • hranilice za bebe cijene
  • hranilice za djecu