KUPNJA DINERS KARTICOM JE NAJPOVOLJNIJA KUPNJA

Srijeda, Rujan 8, 2010


Želite opremiti svog školarca za novu školsku godinu, urediti svoj dom ili vrt, opremiti stan s novim kućanskim aparatima ili jednostavno obnoviti garderobu?
Maštate o novom skuteru ili tretmanu skidanja dioptrije laserom?
Želite obnoviti vikendicu, kupitni novi parfem ili kremu protiv bora?

Sve to možete kupovati Diners karticom do 12 rata bez plaćanja kamata i naknada ili čak do 60 rata uz najpovoljnije uvjete na tržištu. Naime, Erste Card Club je za korisnike Diners Club kartica uveo novu uslugu: mogućnost plaćanja do 60 rata!

Riječ je o najpovoljnijem, najbržem i najjednostavnijem potrošačkom zajmu na hrvatskom tržištu uz godišnju kamatnu stopu 8,9% (EKS: 10,34%) i naknadu za obradu zajma od 1,5%. Dovoljno je provući Diners Club karticu na navedenim prodajnim mjestima, ispuniti zahtjev i odabrati broj rata.
Pogodnosti baš tamo gdje ih trebate…

Dođite na prodajno mjesto i odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Je li to kupnja odjeće na 6 rata, kupnja školskih knjiga na 12 rata ili kupnja nove kuhinje na 60 rata, Vi odabirete, a mi Vam jamčimo da je plaćanje Diners karticom za Vas najpovoljniji oblik kupnje!

Kako ne biste previše lutali, u nastavku možete pronaći sva prodajna mjesta na kojima je moguće ostvariti pogodnosti Diners kupnje. Prodajna mjesta podijeljena su u segmente:


Školska oprema

Odjeća i obuća

Tehnika

Dom i vrt

Automoto

Građevina

Sport i rekreacija

Zdravlje i ljepota


Traženi pojmovi:

  • diners
  • kupnja auta na diners
  • najpovoljnija kupnja
  • kupovina auta na diners
  • diners kupnja auta
  • diners kupovina automobila
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje