OSTVARITE POSEBNE POGODNOSTI PLAĆAJUĆI KARTICAMA ZAGREBAČKE BANKE

Utorak, Ožujak 27, 2012

Ostvarite posebne pogodnosti plaćajući karticama Zagrebačke banke. S karticama Zagrebačke banke na odabranim prodajnim mjestima iskoristite posebne pogodnosti kao što su: atraktivni popusti i darovi, promotivne cijene, posebne akcije. 

Zagreb Wine Gourmet Weekend – atraktivan festival vina i gastronomije – Dosadašnji Međunarodni festival vina i gastronomije Zagreb Wine Gourmet prerasta u veliki regionalni događaj pod nazivom Zagreb Wine Gourmet Weekend. Održat će se od 13. do 15. travnja u prostorima Gliptoteke i Centra Kaptol, uz niz novih, popratnih sadržaja, a Zagrebačka banka partner je ovog izuzetnog događaja.  

Banka već godinama posebnim kreditnim linijama podupire proizvođače vina i hrane, omogućujući im iskorak u nove tehnologije i kvalitetu proizvoda. Na zagrebačkom wine&gourmet festivalu bit će ponajprije riječ o vrhunskoj kvaliteti, novim trendovima i dostignućima u svijetu. Mnogi od izlagača su klijenti Zagrebačke banke koji se, razvijajući svoj posao, oslanjaju upravo na bančine kreditne programe. S novim ambicijama i u novom ruhu, Zagreb Wine Gourmet Weekend izuzetno je zanimljiva prilika za nastup svakom proizvođaču vina i hrane – prijavite se kao izlagač, jer očekuju se značajni poslovni susreti domaćih proizvođača s potencijalnim partnerima s inozemnih tržišta, dolaze najveća imena suvremene gastronomske i enološke scene.

Dojmljivi prostori Gliptoteke i susjednog Centra Kaptol dat će posebnu eleganciju zbivanjima. Održat  će se tematske degustacije s iznimnim vinima, a posebno će zanimljive biti Masterclass radionice, koje će voditi svjetski stručnjaci. Panel diskusije o proizvodnji, marketingu i novim tržištima sigurno će privući pozornost, a program uključuje i ekskluzivne projekcije dokumentarnih filmova o vinarima. U večernjim satima predviđen je zabavni program,  a u ulozi DJ-a  posjetitelji će moći vidjeti i svjetski poznate chefove.
Ulaznice za festival dostupne su u pretprodaji po pristupačnim cijenama: jednodnevna ulaznica za 100 kuna, a trodnevna za 240 kuna. Za vrijeme trajanja festivala plaćanje, na ulazu u festivalski prostor, ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 120 kn za dnevnu ulaznicu, odnosno 300 kn za trodnevnu ulaznicu dok je karticama Zagrebačke banke omogućena kupnja ulaznica uz 10% popusta na prodajnom mjestu u Centru Kaptol.

Detaljnije informacije možete naći na: http://www.zagrebwinegourmet.com/

Skijanje na Rogli – tako dobro, tako blizu – Dnevnu skijašku kartu za uživanje na Rogli  kupite online, platite svojom MasterCard karticom i dobivate 5 posto popusta. Zamislite koliko puta možete skoknuti na dan skijanja, jer ovaj popust vrijedi do 31. ožujka 2012.

Uživajte u najboljim koncertima sezone – Vaša Zagrebačka banka i  Zagrebačka filharmonija pripremile su za vas nešto posebno. Na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog možete kupiti ulaznice za neponovljive glazbene doživljaje četiri koncertna ciklusa Zagrebačke filharmonije u sezoni 2011./12. Ulaznice kupite svojom Maestro ili MasterCard karticom jer dobivate čak 25% popusta. Zagrebačka filharmonija obilježava svojih 140 godina i daruje publiku najljepšom glazbenom svečanošću, a  Zagrebačka banka s ponosom je novi generalni sponzor Zagrebačke filharmonije 

Požurite po svoje ulaznice, jedino što vam treba su Maestro ili MasterCard kartice Zagrebačke banke.

Plaćanje cestarine karticama brže i jednostavnije – Opušteno planirajte putovanja jer karticama Zagrebačke banke možete plaćati cestarinu na autocestama u zemlji i inozemstvu (tamo gdje je ta usluga dostupna). Osim toga, ENC uređaj Hrvatskih autocesta možete nadoplatiti na bankomatima Zagrebačke banke, m-zabom i e-zabom, uz popust od 10% pri svakoj nadoplati.

Ako ste odlučili posjetiti Istru Zagrebačka banka u suradnji s Bina Istrom nudi vam nekoliko praktičnih mogućnosti za plaćanje cestarina:
1. Registrirajte broj svoje kartice uz vaš ENC uređaj na mjestu prodaje pretplate na cestarinu Bina-Istra.
2. Otvorite pretplatnički račun i ostvarite do 50% popusta na cijenu cestarine. Kao pretplatnik svoj račun možete nadoplatiti slanjem SMS poruke na broj telefona Bina-Istre, a tereti se vaša kartica.
3.Ako ste registrirali vaš ENC* uređaj i karticu Zagrebačke banke te imate pretplatnički račun u Bina-Istri, kod prolaska na autocesti prvo će biti terećen vaš pretplatnički račun, no ako na njemu nema sredstava, bit će terećena vaša kartica.
* Ako imate ENC uređaj HAC-a i ARZ-a,  također možete  plaćati karticom na Bina-Istri, ali ne sa svog pretplatničkog računa otvorenog kod HAC-a ili ARZ-a, već registrirajte svoju MasterCard ili Visa kreditnu karticu Zagrebačke banke koja će kasnije biti terećena za prolaske ENC linijama
Detaljnije informacije možete naći na www.bina-istra.com.