PROLJETNI POPUSTI ZA KORISNIKE Diners Club KARTICE

Srijeda, Ožujak 7, 2012

Proljetni popusti za korisnike Diners Club kartice su spremni. Za koji dan započet će jedno od najljepših godišnjih doba u godini. Nije li to najbolji razlog za proljetne sopping radosti uz brojne popuste koje je Diners, u suradnji sa svojim poslovnim partnerima, pripremio za sve korisnike Diners Club kartica? Naravno, uz najpovoljnije uvjete kupnje!

Uredili biste napokon svoju kuhinju bijelom tehnikom, obnovili garderobu za sebe ili cijelu obitelj, uredili vrt ili napokon kupili novi LCD ili liniju… Odlično! Uz brojne popuste te obročno plaćanje do 60 obroka sve što god želite sada možete i kupiti.

Novost! Čak devet dana za plaćanje Diners mjesečnog računa! Kako biste bili sigurni da ćete svoj mjesečni račun platiti na vrijeme, Erste Card Club je produljio vrijeme do dospijeća računa! Korisnici, koji su dosad imali sedam dana od formiranja računa do njegova dospijeća, odsad svoj račun mogu platiti s dva dana duljim dospijećem.

Ova pogodnost omogućit će Vam da, temeljem računa plaćenog u cijelosti i u dospijeću, sakupite još više nagradnih bodova!

Ukoliko želite zbog ove novosti promijeniti grupu dospijeća svog računa, možete to učiniti u okviru besplatnih ECC On-line usluga, za koje se možete registrirati na www.diners.com.hr!

U nastavku saznajte na kojim prodajnim mjestima možete ostvariti značajne uštede.

Popusti vrijede od 1.3. do 31.5.2012. (osim navedenih iznimaka).

BMB INVEST D.O.O.   
BOTA D.O.O.   
BRODOMERKUR D.D.   
KALIA   
KTC D.D.   
LANA PARFUMERIJA  
LATERAN D.O.O.   
LIMONI D.O.O.  
MAKROMIKRO D.O.O.   
MD PROFIL D.O.O.   
MERKUR HRVATSKA D.O.O.   
MIKRONIS CENTAR D.O.O.   
MIKRONIS D.O.O.   
OBI TRGOVINA D.O.O.   
OPTO D.O.O.  
PANDAN D.O.O.  
TechnoMarket   
TEPIH CENTAR D.O.O.   
VENTEX D.O.O.   
WATCH CENTAR D.O.O.  

Više informacija na diners.com.hr.

Traženi pojmovi:

  • brodomerkur katalog