399 KN ZA BRAZILSKO FENIRANJE, PROFESIONALNI TRETMAN DUGOTRAJNOG RAVNANJA KOSE

Četvrtak, Svibanj 31, 2012

399kn umjesto 1200kn za brazilsko feniranje, profesionalni tretman dugotrajnog ravnanja kose na bazi keratina kašmira. 3 do 4 mjeseca savršeno ravne kose za dugo i bezbrižno ljeto bez feniranja! Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Brazilsko feniranje ili Cacao Brazil najnoviji je hit tretman u svijetu za ‘trajno’ ravnanje, obnovu i regeneraciju kose!

Baziran na 100% prirodnim sastojcima, bez formaldehid-a, paraben-a i amonijak-a te obogaćen keratinom kašmira, oko srži vlasi stvoriti će zaštitni proteinski sloj i dubinski popuniti i najsitnija oštećenja osiguravajući na taj način zdrav i sjajan izgled kose bez obzira o kojem tipu kose radi.

Svakom tretmanu prethodi kratak pregled i savjetovanje s frizerom kako bi se utvrdilo trenutno stanje kose i sam opseg tretmana.

Tretman brazilskog feniranja izvodi se u dvije faze.
U prvoj fazi, na kosu se nanosi posebni šampon bez sulfata nakon čega slijedi djelomično sušenje i prelazak na drugu fazu u kojoj se korištenjem pofesionalne pegle za ravnanje kose pod kontroliranom temperaturom zagrijavaju vlasi i na taj način kosa se ravna za narednih 3 do 4 mjeseca.

Tretman obično traje oko sat i pol, a moguće je po želji preskočiti zadnju fazu ravnanja i koristiti ovaj tretman samo za obnovu i regeneraciju kose.

Krajni rezultat brazilskog feniranja je izraženo glatka, čvrsta i zdrava kosa blistavog saja i u njegovanom stanju.

Rezultati su vidljivi odmah, a po želji ili potrebi nakon nekoliko mjeseci moguće je ponoviti tretman s jednako dobrim rezultatima.

Njegu kose prepustite stručnjacima s iskustvom!
Budući da se radi o tretmanu koji ima veči rok trajanja, ovakav tip njege najbolje je prepustiti stručnjacima koji godinama njeguju frizure najpopularnijih domaćih trendseterica.

Frizerski studio Lara, jedan je od pionira ovog tretmana u Hrvatskoj i osim standarno ugodne atmosfere garantiramo odličnu uslugu i zadovoljstvo krajnjim rezultatima!

Probajte novi frizerski hit s povjerenjem i zaboravite na feniranje narednih nekoliko mjeseci! Kosa će biti pod kontrolom, a vi samo uživajte usuncu, moru, ljetu i ludim provodima!

Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje