50% POPUSTA NA NAIL ART PRO TEČAJ ZA UKRAŠAVANJE NOKTIJU

Utorak, Svibanj 8, 2012

50% popusta na Nail Art Pro tečaj za ukrašavanje noktiju. Savladajte profesionalne tehnike ukrašavanja noktiju kroz kratku radionicu i uzmite tajne naših nagrađivanih voditelja. Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Baš Kao i svaki drugi posao i ukrašavanje noktiju svoje tajne ima!
Razne tehnike i metode crtanja, kombiniranja boja i ukrašavanja nemoguće je otkriti, savladati i saznati sam, zato:

Želite li brzo uzeti tehnike koje koriste profesionalci, učite od najboljih dizajnera koji su svoje vješine dokazali na poznatim međunarodnim i domaćim natjecanjima.

Nail Art Pro neće vam uzeti puno vremena, a naučiti će vas puno!
U malim grupama od 5 polaznika savladati ćete osnovne i napredne tehnike, ovo podrazumjeva mikrocrtanje, one stroke, aquarel i puno drugih načina ukrašavanja koji su danas vrlo popularni i traženi na tržištu.

Za ovaj tečaj nije vam potrebno predznanje ili iskustvo.
Tečaj započinje jednostavnim načinima crtanja i kroz nekoliko sati u ugodnom druženju vodi vas sve do kompliciranih načina koji će raspaliti vašu maštu i koje ćete poželjeti probati odmah nakon.

Kompletan potreban pribor, boje, kistove i sve ostalo što vam putem može zatrebati osigurava Studio Frenchi, vaše je jedino da rezervirate svoj termin već za ovu nedjelju i uz želju za stjecanjem novih znanja sa sobom ponesete strast prema crtanju koju i tako prirodno posjedujete.

Nail Art Pro održava se nedjeljom u terminu od 9h-14h kako bi svi mogli bezbrižno i neopterećeno upiti znanje iskusnih voditelja.

Na kraju tečaja očekuje vas certifikat kojim svima možete dokazati svoju stručnost i time odmah steći povjerenje nužno za uspješan start.

Savjetujemo vam da hrabro krenete u svijet profesionalnog ukrašavanja noktiju, jer vaši prijatelji, poznanici ili kolege upravo sada dok ovo čitate razmišljaju kako idući put ukrasiti nokte na drugačiji, još neviđeni i neobičan način.

Iskoristite promotivni popust i postanite dizajner noktiju za kojim će domaći celebovi poludjeti!

Spremni za Nail Art Pro? Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje