60 minuta čokoladne masaže cijelog tijela za samo 69kn

Petak, Siječanj 20, 2012

60 minuta čokoladne masaže cijelog tijela za samo 69kn umjesto 180kn. Umočite se u čokoladu i uživajte sat vremena kao prava kraljica, sve ostalo toliko može čekati. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Čokoladna masaža ili preciznije masaža čokoladnim uljem u kratkom je vremenu postala popriličan hit. Zašto? Izuzetan kemijski sastav bogat vrijednim nutritivnim sastojcima u kombinaciji s masažnim tehnikama jamči jednako divan osjećaj kao i konzumacija najpopularnije slastice.

Čokoladna masaža tehnički ne razlikuje se mnogo od klasične massaže, ali upravo čokoladno ulje je to koje radi čaroliju. Premazani njime, ugodni čokoladni mirisi potaknuti će vaše tijelo, milom ili silom, na pojačano lučenje hormona sreće stvarajući osjećaj mira i zadovoljstva.

Čokoladna masaža posebno dobro će vam pomoći ako ste mentalno i fiziči umorni, trpite kroničnu napetost u ramenima, vratu ili leđima, hitno trebate potaknuti cirkulaciju i vitalnost ili danima ne dolazite k sebi od jakih glavobolja.

Studio u koji vas danas vodimo vrlo dobro zna kako vam treba pomoći, ali samo ako im sugerirate s kojim dijelovima tijela imate najviše problema.

Također, znaju da ćete vi najzadovoljniji biti ako ne čekate ni trenutak više od dogovorenog termina, ako na masaži budete samo vi i terapeut i ako ambijent bude ugodan, a muzika lagana i opuštajuća.

Razmazite se ili priuštite ovo zadovoljstvo najdražima i 60 minuta ‘trpite’ slatke užitke dubinski oslobođeni umora i napetosti. Što bi sad dali za jednu masažu, mmmm.

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Studio za aromaterapiju Geranij

Merlinov put 10a, Zagreb
Tel. 091/785 9914, 098/1341 441
geranij@net.hr
www.masaza.hr
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje