70% POPUSTA ZA 5 VJEŽBANJA U TERMO KAPSULI + 5 LIMFNIH DRENAŽA

Četvrtak, Ožujak 22, 2012

70% popusta za 5 vježbanja u termo kapsuli + 5 limfnih drenaža – idealno za one koji nemaju ni vremena, ni volje provoditi sate u raznim teretanama. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Kada su Hrvatice otkrile termo kapsulu, čekalo se na red više nego za novi iphone.

Dosadašnja iskustva s termo kapsulama pokazala su da se više volimo ugodno smjestiti u termo kapsulu, slušati upute i pustiti da stroj odradi svoje, nego istinski stati pred spartansku spravu u nekoj teretani i danima uporno vježbati.

Nije to ni čudno, jer termo kapsule su upravo dizajnirane da proizvedu rezultate klasičnog treninga, ali pojačane više puta. Termo kapsula u kombinaciji s vježbama, pripremljenim točno za one dijelove tijela koje želite obraditi, značajno će promjeniti figuru, a ako imate sreće i takav organizam nakon 5og tretmana nećete se više moći prepoznati :)

Odlična stvar koja je dodatak ovoj ponudi je limfna drenaža!
Na kraju svakog tretmana, limfna drenaža razbiti će i ono malo najtvrdih masnoća koje su ostale, čime je ukupni rezultat tretmana još efikasniji i važnije, dugotrajniji.

Termo Kapsule dokazano tope kilograme, kako to točno rade?
Tajna termo kapsule je u termo uvjetima koje stvaraju. Aktivnim vježbanjem na 37°C značajno se ubrzava rad metabolizma i kemijskih procesa zaduženih za elimininaciju masnoća. Djelovanjem topline izvana i iznutra šire se krvne žile i pojačava djelovanje znojnih žlijezda i enzima koji su glavni za izbacivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma.

Ovakvim treningom pozitivno se utječe i na mišicnu strukturu podižući i ucvršcivajući mišice na tretiranim mjestima slično kao i putem klasičnog vježbanja.

Uz ove tretmane veliki plus je i nutricionističko savjetovanje sa stručnim osobljem Silueta Studija o budućem režimu prehrane, kako bi novu liniju i održali :)

Pročitajte što Ivana i Marija Husar na našem najboljem domaćem portalu kažu o tretmanima termo kapsulom:

    “Budući da uz dvoje djece ne stignem provoditi nekoliko sati tjedno u teretani, ova metoda je idealna za mene, kazala je Ivana Husar”

    “Ova je metoda idealna za žene koje nemaju vremena ni volje provoditi sate u raznim teretanama, navela je Marija Husar”
(Izvor: Index.hr)

Slažemo se, termo kapsula je zakon, uživajte!

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr. 

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje