MAXIVAL ILI MINIVAL S ŠIŠANJEM, FEN FRIZUROM I MASKOM ZA OBNOVU KOSE ZA 149 KN

Petak, Rujan 7, 2012

149kn umjesto 300kn za Maxival ili Minival s šišanjem, fen frizurom i hranjivom maskom za obnovu kose.  Jesenski paket idealan za oštećenu kosu i sve koji žele frizuru s ekstra dozom volumena, sjaja i valovitosti. Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Sjećate se prošlih godina kada su ‘šiške’ bile turbo IN, svaka žena njegovala je barem neku verziju i imali smo dojam da ostali načini šišanja ni ne postoje.

Kako se više-manje svega brzo zasitimo, tako su i šiške polako odlazile u drugi plan istisnute nekim novim i modernijim trendom, kasnije poznatim kao maxival, a sinonim su za ekstra bujnu i ekstra valovitu kosom s velikim, velikim loknama.

Novom, bujnom i valovitom frizurom s ekstra dodanim sjajem i hranjivom maskom koja će brinuti o stanju kose, u vašoj okolini postati ćete pojam za glamour i vjerujte nam, nikoga nećete ostaviti ravnodušnim! Zato pazite! jer neki ljudi bi mogli od vas tražiti mnogo više od ‘samo prijateljstva’ što sigurno vašem dečku ili suprugu neće biti šaljivo.

Salon koji vam preporučamo za ovakvu uslugu zove se Twist i nalazi se na adresi Vrapčanska 34, 500m od Ilice (glavnog križanja za zagrebačko Vrapče). Razlog zbog kojeg preporučamo baš ovaj salon je jednostavan. Twist radi odličan minival i maxival. Ukoliko ih još niste imali priliku posjetiti, napravite to svakako jer način na koji oni rade frizure razlikuje ih u mnogočemu od ostalih salona.

Sredili smo vam 50% popusta, skinuli 151kn s standardne cijene, omogućili da izaberete mnival ili maxival s šišanjem, fen frizurom i hranjivom maskom i rekli formulu do svačijeg srca, to je to od nas za danas, vi ste na redu.
Iznenadite sebe i sve oko sebe novom hit frizurom! Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Traženi pojmovi:

  • maxival frizura
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje