Moda je zabava, a filozofija je da nema filozofije – Nije fejk, original je, ELFS za samo 149 umjesto 300kn

Petak, rujan 23, 2011

Trash i kič na hrvatski način! Razmazite se prije nadolazeće sezone modnih događanja jednim pravim dizajnerskim kolačićem. ELFS, vas dragi prijatelji ovaj put ekskluzivno časti s 50% popusta na svoj najpopularniji artikl – ELFS t-shirt.

Opuštene, zabavne, svakodnevne i… kul to bi bio opis vibracije koju odašiljate kada na sebi nosite dizajnersku krpicu ELFS. Brand sagrađen na “onom što ljudi žele” preporodio je modnu scenu i u nekoliko godina postao najkopiraniji Hrvatski brend 🙂

U ovoj ponudi osigurali smo Vama, dragi posjetitelji, 50% popusta na dva originalna primjerka t-shirta koji žare&pale hrvatskom estradom.

Volite li boje i ako ste zabavna osoba po prirodi onda je ovo ponuda za vas jer ELFS t-shirt nosiv je na 1001 način i uz 1001 odjevnu kombinaciju uz koju vam nikad, ali baš nikad, neće biti dosadno.

Muškarci po prirodi imaju modnu crtu op.a 🙂 zato i njih uključujemo u ovu modnu ponudu i dodajemo da je ponuda dostupna za svaki grad u našoj domovini, za sve od “9 do 99” – može dostava na kućnu adresu, može osobno preuzimanje u Amruševoj 4 u centru Zagreba.

Vrhunski t-shirt po svakodnevnoj cijeni prilika je koja se ne propušta!

Osim kvalitetom i dizajnom ovaj primjerak “označiti” će vas kao ELFS Generation.

Jeste li ELFS Generation?  Ponuda na grupnipopust.hr (ova ponuda je završila)

ELFS d.o.o.

Amruševa 4, Zagreb, RH
Tel. 01 / 481 28 47, 098 / 939 74 31
info@elfs.hr
www.elfs.hr

Traženi pojmovi:

  • elfs split
  • elfs online kupnja
  • elfs majice prodaja
  • majice elfs