NAJAM VAŠE VJENČANICE IZ SNOVA ZA 999 KUNA

Ponedjeljak, Ožujak 5, 2012

999kn umjesto 2.000kn za najam vaše vjenčanice iz snova bez rizika – novootvoreni salon vjenčanja Orlando poklanja vam 50% popusta za vašu haljinu iz snova! Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr. 

Svi koji planiraju vjenčanje iz snova znaju da slatke muke o kojima sanja većina žena počinju izborom savršene vjenčanice. Pa kako onda napokon izabrati savršenu vjenčanicu i biti siguran u svoj izbor?! Prva stvar koju stručnjaci savjetuju je: Zaboravite trenutne trendove i izaberite haljinu u kojoj ćete se osjećati najbolje.

Izaberite vjenčanicu koja će vam najbolje pristajati, svaka haljina kao i žena ima svoj karakter i na taj način će najbolje opisati osobu koja ju nosi. Kako bi vam olakšali potragu za vjenčanicom iz snova predstavljamo vam novootvoreni salon vjenčanja Orlando koji bez obzira na vaš ukus ima upravo vašu vjenčanicu iz snova!

Vjenčanice Orlando oduševiti će vas prije svega kvalitetom izrade i detaljima koji neće ostati ne primjećeni. Kroj koji sužava stas jedan je od trikova je koji trebate znati samo vi i savjetnici koji će vam pomoći u izboru. Prije izbora obucite se lijepo, stavite visoke pete, lijepo donje rublje i makeup, odvojite malo vremena i povedite sa sobom osobu od povjerenja te budite otvoreni za sugestije i poboljšanja koja će vam savjetnici predložiti, u tom slučaju sjajni rezultati i zadovoljstvo neće izostati.

Nakon izbora, probe i dogovora vaša vjenčanica biti će spremna u minimalnom roku i najsretniji dan može početi.

Osim samih vjenčanica, Orlando vam također, po povoljnim uvjetima, može pomoći u svim popratnim uslugama koje putem možete zatrebati.

Njihova specijalnost su vjenčanja i vjenčanice iz snova, a kako bi bili sigurni da je vaša odluka ispravna ukoliko ne pronađete svoju idealnu haljinu nudimo vam puni povrat uplaćenih sredstava do 15 dana nakon kupnje kupona!

Idealna vjenčanica je samo klik daleko, a vaša kupnja pokrivena 15-o dnevnim jamstvom povrata, u ovom slučaju za vas rizika nema.

Što više dodati osim: Sretno mladenci!

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr. 

Vjenčanja Orlando

Avenija Dubrava 194b, Zagreb
Tel. 01/2861-554; 098/1655-796; 091/5769-619

Traženi pojmovi:

  • vjenčanice iz snova cijena
  • salon vjenčanica dubrava
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje