NAUČITE TEHNIKE PROFESIONALNOG ŠMINKANJA ZA 269 KN

Utorak, Travanj 3, 2012

Za samo 269kn umjesto 850kn naučite tehnike profesionalnog šminkanja. Iskoristite blagdane i posebne prigode i počnite zarađivati šminkajući. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Šminkanje trebaju svi i trebaju uvijek! Ove su usluge prilično tražene i na cijeni, posebno u vrijeme raznih prigoda. Ako volite šminkati i smatrate da imate smisla, zašto ne biste iskoristili ovu priliku za savladavanje profesionalnih tehnika šminkanja te na taj način, pomogli svom kućnom budžetu radeći ono što volite.

Reklamirajte novu vještinu!
Javite svima što od danas znate raditi. Našminkajte vrhunski sebe, objavite sliku na facebooku i zadovoljno gledajte kako lajkovi oduševljenih prijatelja rastu, a termini za narudžbe se unaprijed dogovaraju.

Tko zna, ako budete odlični možda i zamjenite svoj redovni posao šminkanjem.

Mala akademija šminkanja traje 4 sata i održava se vikendom na lako dostupnoj lokaciji, u Voćarskoj cesti, zagrebačkom Kvatrić-u.

Kroz to vrijeme mentori će vam na modelu pokazati tehnike nanošenja profesionalnog make-up-a, objasniti kako najbolje kombinirati sjenilo, olovku, maskaru, puder, rumenilo ili ruž. Upozoriti vas koje greške najčešće radite i koje kombinacije svakako trebate zaobići.

Biti će vremena za individualne vježbe i za primjenom stečenih tehnika na sebi, naravno, uz nadzor stručnih mentora.

Kozmetika i sav potreban pribor već čeka na vas, a jedini zadatak koji imate je sa sobom ponijeti volju, dobro raspoloženje i želju za savladavanje profi tehnika šminkanja.

Dobno ili spolno nema ograničenja, šminkati mogu apsolutno svi koji to žele, bez obzira na skupinu kojoj pripadaju.

Organizator male akademije šminkanja je naš poznati salon, Neferiti. Uređen po feng shui principima dovoljno govori koliko se razlikuje od ostalih.

Isprika svima, ali jednostavno ovdje nema dovoljno mjesta za navesti sve nagrade, priznanja i natjecanja u kojima su sudjelovali, zato taj dio prepuštamo vama na istraživanje.

I za kraj, ne zaboravite:
“Nema ružnih žena, svakoj ženi samo treba make-up koji joj pristaje.” – Amina Čurćić

Osigurati ga, vaš je zadatak! ;)

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje