PARCIJALNA MASAŽA KOJA OPUŠTA NAPETOST I RJEŠAVA TEGOBE ZA 39 KN

Srijeda, travanj 4, 2012

39kn umjesto 80kn za parcijalnu masažu. Uživajte uz masažu koja opušta napetost i rješava tegobe. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Parcijalna masaža, 30 minuta opuštanja koje narednih nekoliko dana čine mnogo, mnogo lakšim i ugodnijim.

Funkcionira ovako: izaberete dio ili dijelove tijela koje treba najhitnije vratiti u život, nabavite ovaj SOS kupon i samo se prepustite u ruke iskusnim maserkama koje svima pomažu zaboraviti ukočenost, napetost i tegobe koje nas muče, već godinama.

Nema smisla da nas to ometa u svakodnevnom radu i životu kad je rješenje tako prihvatljivo. Osjećaj koji prati ovakve probleme traje čitav dan – 24h, 7 dana u tjednu, od jutra do mraka, nikad ne prestaje i nikad se ne da zaboraviti.

Kako onda osigurati da što prije nestane? Iskreno, jednostavno! Već stoljećima najbolji, najučinkovitiji i najbrži lijek za ovakve probleme je… jednostavno, dobra masaža 🙂

Masaža vrata, leđa ili vratne kralježnice, ruku, nogu, dijela tijela koji izaberete, odmah nakon tretmana osigurava osjetno olakšanje i povratak normalnim životnim radostima.

U pola sata, stručne maserke iskusnom tehnikom masiranja te preciznim i školovanim pokretima napipaju što je pravi izvor poteškoća i na tim mjestima primjene odgovarajuća rješenja.

Najbolje od svega je potpuno individualan pristup i pomoć prema osobnim potrebama, što svakako jamči visoku kvalitetu usluge.

Uložite 35kn umjesto 80kn u sebe, rezervirajte svoj termin i u pola sata promjenite način na koji živite. Isplati se.

Uživajte!

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje