PLATITE 98 KUNA ZA MJESEC DANA FITNESS PROGRAMA PO IZBORU

Ponedjeljak, Ožujak 26, 2012

98kn umjesto 250kn za mjesec dana fitness programa po izboru. Razgibajte tijelo, opustite duh, budite fit i seksi uz posebno pripremljene proljetne fitness programe. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Razmislite trenutak o svom tijelu, načinu na koji ste ga tretirali zadnjih mjeseci i koliko bi kvaliteta života bila bolja kada biste se pošteno razgibali i pripremili za toplije vrijeme i boravak na zraku koji nam slijedi.

Osjećaj zdravlja i pokretljivosti je upravo ono što svi trebamo nakon mirne i aktivnostima ne ispunjene zime.

Prekomjerne količine kalorija i premalo kretanja direktno utječu na zdravlje, raspoloženje i opće zadovoljstvo samim sobom, zato ukoliko ste se odlučili kvalitetno opteretiti tijelo u suradnji s poznatim fitness centrom Super Body osiguravamo vam izbor fitness programa koji najbolje odgovara vašim potrebama i već za mjesec dana osjećate se bolje, zdravije i lijepše.

Možete izabrati:
1. Specijalizirani fitness program “Mame&bebe”
Ovaj program prilagođen je za mame ili trudnice s djecom do 3 godine starosti. Program je detaljno isplaniran i pod stručnim nadzorom voditelja/ice. Dostupni termini u kojima se rekreacija održava su utorak i četvrtak u jutarnjem terminu, od 11h do 12h.

2. Specijalizirani fitness program “Zumba”
Ovaj program prilagoden je ženama i muškarcima koji žele ugodno se družeći rekreaciju i razgibavanje nadopuniti plesom, osjetiti uzbuđenje vježbanja u dinamičnoj grupi i pod stručnim nadzorom, te pri tom savladati osnovne plesne korake ovog popularnog plesa. Dostupni su poslijepodnevni termini, ponedjeljak i petak od 17h do 18h. Programi se odnose na period od mjesec dana, dva puta tjedno po jedan sat.

O Super Body centru
Aerobic centar Super Body, moderni je sportski centar na lako dostupnoj lokaciji, Horvaćanska cesta 69.

S preko 350m2 klimatizirog prostora za vježbanje u dvije moderno uređene dvorane ispunjene raznim rekvizitima, sve vježbe izvode se pod stručnim nadzorom licenciranih voditelja.

Osjećajte se zdravo i ostanite fit vježbajući uz specijalizirane fitness programe. Osigurajte vitalnost i pokretljivost te ojačajte tijelo s pažljivo biranim i učinkovitim vježbama, tijelo će vam biti zahvalno. Uživajte!

Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.  

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje