TETOVIRANJE U TATTOO STUDIJU EL-DIABLO ZA 299 KN

Ponedjeljak, Travanj 16, 2012

299kn za tetoviranje u vrijednosti 600kn u Tattoo studiju El-diablo. Izaberite motiv kojim ste od uvijek željeli ukrasiti tijelo i najbolji tattoo majstor u gradu će vam to omogućiti. Zkupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Tattoo studio El Diablo ukrašava tijela već godinama, zapravo toliko dugo da su dio turističke ponude zagrebačke Malešnice.

Umjetnici imaju preko 1000 manje ili više kompliciranih tetovaža u rukama, a ambijent i štih ovog studija mogli bi se usporediti s popularnom tv emisijom Miami Ink – u prevodu, vrlo veselo i kreativno!

Tattoo studio je uz svoju opuštenu i kreativnu komponentu prilično higijenski osvješten, možda bi se čak u tom smislu mogao usporediti s liječničkom ordinacijom.

Sva oprema je temeljito medicinski ispitana, redovno održavana i 100% sterilna, a kako bi se osigurao maksimalana razina kvalitete svakih pola godine oprema ide na kompletan laboratorijski pregled.

Budući da se radi o jednom od poznatijih zagrebačkih tattoo studija, dobro smo se oznojili kako bi vam priuštili ovo zadovoljstvo, svaka tetovaža je jedinstvena i na jedinstven način se radi.

Zato, ukoliko razmišljate o ukrašavanju tijela ovo je odlična prilika za odluku, jer ljeti tek napravljene tetovaže trebaju nekoliko tjedana zaštite od sunca i za samo 299kn dobijate motiv koji biste redovno platili 600kn!

Bilo kako bilo, svakako vam preporučamo da se prije odluke oko tetovaže savjetujete s tattoo majstorom i objasnite mu svoje želje u smislu veličine, boja i motiva.

Skupite hrabrosti i odvažite se!
Izaberite svoj motiv, ono u što vjerujete, što predstavljate, ono što ste jednom riječju ‘vi’ i estetski ukrasite svoje tijelo. Za kupnju ponude posjetite www.grupnipopust.hr.

Traženi pojmovi:

  • tetovaže cijene
  • tattoo zagreb cijene
  • cijene tetovaza
  • cijena tetovaže
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje