AKCIJA USLUGE: PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

Subota, Svibanj 7, 2011
Vaše vjenčane fotografije predstavljaju trajnu uspomenu na vaš najljepši dan.Nakon što emocije popuste, fotografije i video su ti koji će vam jedini uspjeti dočarati svu ljepotu i najljepše trenutke vašeg vjenčanja. Stoga svoje povjerernje prepustite studiju Jug Produkt,kako bi to odradili profesionalci a vama ostale najljepše uspomene na vaše vjenčanje .
Vezano uz djelatnost  foto i video snimanja moramo posebno naglasiti iskustvo tehničkog osoblja sa više od 20 godina u foto i video snimanjima u dopisništvu HRT –a, primjenu profesionalne video i foto opreme te uređaja i softvera za obradu fotografije i snimaka.
Vrhunski rezultati i zadovoljstvo klijenta na prvom je mjestu kao i profesionalan pristup svakom projektu ili zadatku bez obzira na zahtjeve i obim posla.
Razni uvjeti i specifični zahtjevi klijenata kod video snimanja iziskuju profesinalan pristup i opremu koju posjeduje tvrtka Jug Produkt.
MOGUČNOST VIDEO I FOTO SNIMANJA U OTEŽANIM UVJETIMA (nemojte dozvolit da loši vremenski uvjeti pokvare vaše doživljaje i najljepše trenutke bilo koje prigode..)

TVRTKA PARNER: JUG PRODUKT d.o.o

NAZIV USLUGE: FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

OPIS USLUGE:

Profesionalno  fotografiranje kompletnih svadbenih svečanosti (200 biranih fotografija,sve fotografije na DVD-u + sirovi materijal)

STANDARDNA CIJENA: 3 321,00 kn

CIJENA UZ KUPON POPUSTI-AKCIJE.COM: 2 700,00 kn*

ŠIFRA POGODNOSTI: 0024-2011

*BESPLATNI KUPON ZA OSTVARIVANJE OVE NEVJEROVATNE UŠTEDE MOŽETE ZATRAŽITI DO 1.9.2011. OBAVEZNO POSLATI VAŠE IME I PREZIME TE ŠIFRU POGODNOSTI NA info@popusti-akcije.com


Traženi pojmovi:

  • snimanje svadbi sarajevo
  • snimanje vjencanja sarajevo
  • profesionalno snimanje svadbi sarajevo