CAPSIPLEX – POUZDAN PROIZVOD ZA MRŠAVLJENJE

Petak, siječanj 23, 2015

capsiplex hrvatskaUistinu su rijetki proizvodi za mršavljenje koji su postigli ono što je postigao Capsiplex – klinički dokazano djelovanje na smanjenje tjelesne težine. Milijuni ljudi diljem svijeta, a i znanstvena zajednica, pratili su već desetljećima razvoj proizvoda za mršavljenje koji će iskoristiti odavno poznato djelovanje prirodnih sastojaka i pružiti nam pomoć u stvaranju optimalne tjelesne težine.

 Capsiplex je potpuno znanstveno utemeljen, siguran i učinkovit put do pojačanja metabolizma koje dovodi do cijelog niza drugih pozitivnih učinaka na vaše zdravlje.

 Capsiplex je stvaran da u svim svojim elementima bude vrhunski preparat za mršavljenje. Sačinjen je od potpuno prirodnih sastojaka, sadržava visokoučinkovite ekstrakte koji su korišteni i proučavani stoljećima i čije djelovanje je dobro poznato od davnina, a inovativan je zbog toga što je prvi uspio postići da se djelatna tvar koju nam pruža otapa upravo tamo gdje nam je potrebna i gdje je njezin učinak najveći. Potpuno prirodan i učinkovit preparat za brzo mršavljenje za svakog korisnika.

Capsiplex koriste Hollywoodske zvijezde poput Angeline Jolie!

Capsiplex za stvaranje i održavanje idealne tjelesne težine koriste mnoge holivudske zvijezde. Samo neke od njih su: Brad Pitt, Jennifer Lopez, Angelina Jolie.

 Uzrok velikoj potražnji u Hollywoodu leži u tome što su uistinu rijetki proizvodi za mršavljenje koji daju stvarne rezultate poput Capsiplexa. Ubrzava metabolizam, podiže energiju, sagorijeva masti, sagorijeva ugljikohidrate, a sastavljen je isključivo od potpuno prirodnih sastojaka.

Capsiplex tableta za mršavljenje djeluje kao tzv. fat burner odnosno “sagorijevač masti” – njeni aktivni sastojci ubrzavaju metabolizam i pospješuju razgradnju ugljikohidrata i masti u tijelu . Pri bilo kojoj našoj aktivnosti Capsiplex pomaže da sagorimo znatno više kalorija, a u placebo kontroliranoj studiji je dokazano da prosječno dnevno sagorijeva do 278 kilokalorija više.

Capsiplex nuspojave?

Capsiplex je dijetetska tableta koja se kroz godine korištenja pokazala kao iznimno sigurna i koju u zapadnim zemljama preporučuju i mnogi liječnici. Uzimanje Capsiplexa ne preporučuje se jedino osobama koje su alergične na ljute paprike (što je iznimno rijetko).

Gdje se može kupiti capsiplex i capsiplex cijena?

Capsiplex je britanski brand poznat u cijelom svijetu, a od nedavno se može kupiti i u hrvatskim ljekarnama (apotekama po cijeni 340 kn/kutija). Također, Capsiplex možete naručiti i direktno od proizvođača po znatno povoljnijoj cijeni (ušteda i do 20 eura po kutiji), pogotovo ako uzmete više od 1 kutije (isporuka bez carine u roku od 3-4 dana).

capsiplex narudzba

 

Kategorija: IZDVOJENO
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje