NOVI HIT U MRŠAVLJENJU – ZRNO ZELENE KAVE

Subota, rujan 6, 2014

green

Green Coffee Bean (zrno zelene kave) je najnovija vijest u ‘borbi s debljinom’ koji je postao popularan i u Hrvatskoj a i širom svijeta. Otkad je nedavno analiziran u popularnom Dr. OZ tv-showu, milijuni ljudi hvale ovu takozvanu ‘čudesnu tabletu za mršavljenje.’

Klorogenska kiselina, ključni je sastojak ekstrakta zelene kave, snažan je prirodni antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala u krvotoku. Cilj je usporiti proces starenja, te poboljšati cirkulaciju i mišićni tonus.

Glavni antioksidans u ekstraktu zrna zelene kave, klorogenska kiselina, inhibira otpuštanje G6P enzima za kojeg se utvrdilo da znaćajno stabilizira razinu šećera u krvi, tako da dijabetičari sigurno mogu imati koristi od uzimanja ovog dodatka. Isto tako, dijabetičari mogu imati veliku korist i od gubitka kilograma, ćemu također ekstrakt zrna zelene kave može pridonijeti.

Ovo je samo jedan od razloga zasto je ovo istrazivanje tako uzbudljivo. Prema studijama objevljenim u časopisu”Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity,” ekstrakt zrna zelene kave bi mogao biti prvi proizvod za mršavljenje ikad, koji ispunjava svoja obećanja.

U nedavno objavljenoj studiji u LA Times-u, učesnici su uzimali dodatak ekstrakta zrna zelene kave i strogo su promatrani kroz 12 tjedana. U prosjeku, svaki je učesnik smršavio 8kg. To je 16% njihove suvišne tjelesne masti i 10.5% tjelesne težine. No ima jos nesto nevjerojatnije. Što nas je uistinu uzbudilo je to da ovi učesnici nisu ništa mjenjali u svojoj dnevnoj rutini ili prehrani. Ponovit ću Vam to – učesnici u ovoj studiji su izgubili 8kg bez ikakve druge dijete ili vježbanja.

Do danas, zrna zelene kave su vjerojatno najučinkovitije oružje u borbi protiv pretilosti. Nećete uspjeti pronaći djelotvornije rjesenje za gubitak kilograma.

Sigurni smo da ste probali mnogo raznih proizvoda za mršavljenje, i svi su obećavali čudesne stvari koje se nisu dogodile. To ovdje ne bi trebao biti slučaj, reći ćemo vam što smo mi doživjeli kada smo probali Green Coffee Bean Extract:

  • Moćan sagorijevač masti
  • efektivno smanjuje apetit
  • Djeluje brzo, dokazani rezultati
  • Pristupačne cijene
  • Ogromni rezultati gubitka kilograma
  • Povećanje u fokusu
  • Energija kroz dan
  • Bez razočaranja

Green Coffee Bean Max je iznad svih drugih proizvoda na svjetskom i Hrvatskom tržištu i što je najbitnije dostavljamo ga u Hrvatsku. Većina proizvoda na tržištu sadrži ekstrakt iz drugih izvora a ne one na kojima su vršene kliničke studije. Rade to zbog toga da si smanje troškove, no u isto vrijeme to smanjuje djelotvornost proizvoda. Osim toga, ne daju potrebnu dozu proizvoda.

Green Coffee Bean Max je napravljen od GCA najboljih 100% zrna zelene kave na planetu. Nudimo najdjelotvorniji dostupni ekstrakt zelene kave koji je u skladu sa kvim kriterijima kako je to iznio Dr. Oz.  Uvjereni smo da ce djelovati na Vama isto kako je djelovalo na mnogima drugima.

Green Coffee Bean Max se trenutno ne može kupiti u Hrvatskoj ali je moguće naručiti online uz uvjet da posjedujete kreditnu karticu. Cijene možete vidjeti dolje ispod.

green

Green coffee bean Max može se naručiti sa službene stranice ovdje gdje možete dobiti 50%  popusta ukoliko naručite više od 1 komada. Dostava je u većinu zemalja, uključujući i Hrvatsku.

PROMO ČLANAK

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje