AKCIJA 12.MJESEC – DONESI DM BON I OSTVARI 25% POPUSTA

Srijeda, prosinac 29, 2010

 

DM I Q BEAUTY STATION nastavljaju zajedno dalje. S obzirom na reakcije klijenata na akciju u 11. mjesecu odlučili smo se da nastavimo s pogodnostima za trenutne i buduće klijente – korisnike DM kartice. Donosioc DM bona ostvaruje 25 posto popusta na šišanje i frizuru i tijekom 12. mjeseca. Iskoristite priliku i dozvolite nam da budemo Vaši frizeri u najluđem mjesecu u godini!!!

 

Također nastavljamo dalje i s akcijama

– BODYFORMER

– KOMPLETAN TRETMAN LICA

 

*BODY FORMER

 

U današnjem načinu života, iako je izuzetno važna, tjelovježba je zapostavljena. Tretmanima BODY FORMER aparatom u velikoj mjeri zamjenjuja vježbanje i ima još drugih, vrlo pozitivnih, djelovanaj na organizam.

 

Body former je elektronski uređaj, posebno razvijan i konstruiran za tretiranje fizioloških nakupina u vezivnom tkivu, a posebno onih koje su zaostale u organizmu i nakon drugih već primjenjivanih metoda.

 

Aparat pokreće mišićnumasu te potiče pokretanje limfe i krvotoka. U njega su ugrađena svanapredana iskustva iz domene terapije u zadnjih desetak godina.Tretman BODY FORMER-om daje izvrsne rezultate kod uklanjanjacelulita (što se može opaziti kod vrlo mršavih ljudi), mršavljenja,limfne drenaže, detoksikacije organizma te regeneraciji strija iožiljaka. Izbacivanjem glikogena iz organizma, poboljšanjemkrvotoka, naročito kapilarnog, te uspostavljanjem limfnog toka,dolazimo do rezultata boljeg stanja mišića, vezivnog tkiva i kože.

 

BODY FORMER 30min prije 100kn sada 50kn

BODY FORMER 45min prije 150kn sada 75kn

 

 *KOMPLETAN TRETMAN LICA

 

Naše se godine neizbježno odražavaju na našem licu. S vremenom bore postaju dublje, koža opuštenija, a mišići postupno gube čvrstoću. Lice se s vremenom mijenja, a stres i iscrpljenost ovaj proces neminovno ubrzavaju. Neizbježno se ipak može odgoditi i zahvaljujući suvremenim tretmanima njege proces starenja kože možemo znatno usporiti, te tako produžiti mladost i ljepotu

 

Tretman uključuje uklanjanje make-upa, peeling, vapozon, mehaničko čišćenje, visokufrekvenciju, masku, masažu lica, po potrebi depilaciju nadusnice ikorekciju obrva, te za kraj njegujuću kremu ovisno o tipu i dobi kože..

Komplaten tretman lica prije 290kn sada 200kn!!!

 

Informacije: Q BEAUTY STATION
Jablanska 82,
Zagreb (Rudeš)
tel.:01 3860 352
radno vrijeme:
pon-pet 08-20
sub 08-15
info@q-beautystation.com
www.q-beautystation.com

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje