ARENA CENTAR: OTVORENJE FARMACIE 15.11.2012.

Srijeda, Studeni 14, 2012

Otvorenje nove specijalizirane ljekarne – Farmacia u Arena centru, 15.11.2012. u 10h uz brojne popuste, savjetovanja i druge pogodnosti. Lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica FARMACIA, odlučio je ponuditi nove usluge i medicinske proizvode u moderno opremljenoj specijaliziranoj prodavaonici FARMACIA na novoj, atraktivnoj lokaciji – Arena Centar, Zagreb.

Službeno otvorenje Nove Farmacia specijalizirane prodavaonice u Arena Centru bit će u četvrtak, 15.11.2012. u 10.00 h. Svečanom otvorenju u petak 16.11.2012., u 12.00 h, nazočit će košarkaši KK Cedevita i brojne druge osobe iz sportskog i javnog života.

Tijekom prvog vikenda nakon otvorenja (15.-18.11.), za Vas je Farmacia osigurala brojne popuste, savjetovanja i druge pogodnosti:

ČETVRTAK, 15.11.

 • Bioderma, Tommee Tippee, Esi, Aloedermal, ABCDerm

- prigodni pokloni uz kupnju
– 20% popusta na cijeli asortiman

 • Multipower

prigodni pokloni uz kupnju

 PETAK, 16.11. – SVEČANO OTVORENJE

 • Vichy i La Roche-Posay

- dijagnostički pregled i svajetovanje o njezi kože
– 20% popusta

 • Avene, A-Derma, Klorane, Ducray, Klorane BB (u terminu 15.00 – 21.00 h)

uz dva kupljena proizvoda, 15% popusta

 • svečanom otvorenju nazočit će košarkaši KK Cedevita i druge poznate osobe iz javnog života (12.00 – 13.00 h)

 SUBOTA, 17.11.

 • Nupo (nisko kalorična dijeta)

- degustacije
– pogodnosti pri kupnji
– GOST: Ana Begić, Nupo ambasadorica (11.00 – 13.00 h)

 • Caudalie, Uriage, Lierac, Mustela, Gatineau, Phyto…

- dermokozmetičko savjetovanje
– 20% popusta

NEDJELJA, 18.11.

 • Multipower

- degustacije
– prigodni pokloni uz kupnju
– GOST: Mario Valentić (11.00 – 13.00 h)

 • Caudalie, Uriage, Lierac, Mustela, Gatineau, Phyto…

- dermokozmetičko savjetovanje
– 20% popusta

Povodom otvorenja, nova Farmacia organizira niz degustacija, promocija i savjetovanja uz brojne atraktivne popuste i druge pogodnosti pri kupnji tijekom cijelog studenog.

Više o posebnim aktivnostima i popustima možete pronaći na http://www.farmacia.hr/nova-farmacia-u-arena-centru-zagreb.html.

O specijaliziranoj prodavaonici Farmacia

Specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Razlikuje se od klasične ljekarne jer se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

 Za sve Vaše manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika, rado ćemo Vas savjetovati o samoliječenju. Podijelite s nama brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, uključite nas u izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za Vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što Vam je potrebno.

Prilikom izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručni savjet i uputu kako pravilno postupati da biste dobili točne rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi.

Naši magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovati će Vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te izmjeriti tlak.

Na svim lokacijama organizirane su besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike, što Vam omogućuje da se bolje upoznate s našim asortimanom.

Vašu vjernost nagradit ćemo kuponima koji omogućavaju ostvarivanje popusta.

Traženi pojmovi:

 • nupo proizvodi gdje kupiti
 • nupo gdje kupiti
 • farmacia arena centar