BIPA LETAK: AKTUALNI LETAK ZA TRAVANJ/SVIBANJ 2014.

Nedjelja, Travanj 27, 2014

Bipa letak. Pogledajte Bipa aktualni letak za travanj/svibanj 2014. uz popuste za Majčin dan. Akcije iz kataloga vrijede od 24.04. do 11.05.2014. i ne zbrajaju se s ostalim akcijama. Zaviri u BIPA letak i pronađi svoj proizvod. Veliki izbor, pristupačne cijene i uvijek zanimljiva ponuda! Osim toga u Bipine cijene se možete pouzdati jer Vam daje GARANCIJU NAJNIŽE CIJENE*

Izdvajamo: 30% i 40% popusta na parfeme; 20% popusta na  L’Oreal Mega Volume Miss Manga maskaru; 20% popusta na Bourjois Rouge Edition ruž za usne; Garnier Essentials krema za lice sada samo 42,90 kn; Dove dezodoransi po akcijskoj cijeni od 17,90 kn. Ove i druge brojne akcije koje Vas očekuju u Bipa prodavaonicama pogledajte u katalogu ovdje i otkrijte savršene cijene.

*BIPA nudi svojim kupcima navedene proizvode u ovom letku po najnižim akcijskim cijenama u maloprodaji na hrvatskom tržištu, koje vrijede za identične proizvode i veličine, ne uključujući katalošku prodaju, loyalty programe, on-line ponude, ponude konkurencije uz predočenje kupona, specijalne ponude prilikom otvorenja, akcije na privatnim markama ili rasprodaje na maloprodajnom tržištu. 
Ukoliko je cijena kod konkurencije niža od akcijske cijene u BIPA-i, BIPA će za vrijeme trajanja akcije kod konkurencije spustiti cijene na navedeni iznos. 
Ukoliko kupci BIPA-e  u međuvremenu, dok traje ponuda kod konkurencije, kupe neki od navedenih proizvoda u BIPA- i po višoj cijeni, biti će im isplaćena razlika do iznosa cijene konkurencije (moguće uz predočenje BIPA-inog računa i dokaza o nižoj cijeni kod konkurencije). 

Garancija najniže akcijske cijene
 
vrijedi za sve proizvode u ovom letku. Garancija akcijske cijene se ne odnosi na objavu noviteta i proizvode privatne marke. 
Konkurencijom se smatraju slijedeći maloprodajni lanci s kojima će biti moguće uspoređivati akcijske cijene u istom periodu: Kozmo, dm, Mül
ler, Konzum, Plodine, Mercator, Kaufland, Lidl, BILLA, Interspar, Diona. 
BIPA zadržava pravo u svakom trenutnku izmjeniti ponudu.

BIPACard ti nudi dodatne pogodnosti! Od kupovine 70 sniženih proizvoda poznatih marki po BIPACard cijeni, rođendanskih poklon bonova, do BIPA BABY dana svaki mjesec! Dođi u BIPA-u i ispuni svoju pristupnicu. BIPACard cijene vrijede odmah!

                      bipa-letak

Traženi pojmovi:

  • snizenje parfema bipa