BROJNE POGODNOSTI U KOZMETICKOM SALONU “Q” (ZAGREB)

Utorak, ožujak 1, 2011

 

Odlučili smo nagraditi vjernost naših klijenata

Zbog svih naših klijenta koji redovito posjećuju salon odlučili smo uvesti novitete kojima želimo nagraditi njihovu vjernost. Osluškujući želje i potrebe klijenta napravitli smo nekoliko paketa usluga.

 

Paket 1. “Hoću imati super frizuru svaki dan”

Uplatite odjednom šest “fen frizure” dobijete dvije gratis – dva puta tjedno dolazite na frizuru. Možete uplatiti i tri “fen frizure” i dobijete jednu gratis. Ponuda vrijedi u periodu jednog mjeseca.

 

Paket 2. “2 u 1”

Ako kombinirate frizerske usluge i npr. kozmetičke usluge i uplatite obje usluge odjednom ostvarujete popust u iznosu od 10% na iznos cijelog računa. Kombinirati možete frizerske usluge s tretmanima noktiju ili ruku i kozmetičke usluge s tretmanima noktiju ili ruku. Plaćene usluge ne morate iskoristiti u jednom dolasku.

 

Paket 3. “3 u 1”

Ako kombinirate usluge sva tri dijela našeg salona i odjednom uplatite cijeli iznos ostvarujete popust u iznosu od 15% na iznos računa. Kao i u paketu “2 u 1” plaćene usluge ne morate iskoristiti u jednom dolasku.

 

Paket 4. “Plati i guštaj” – želite kod nas imati “otvoren račun”

Uplatite odjednom iznos od 1000kn i u periodu dok traje “kredit” ostvarujete popust na uslugu u iznosu od 10%. Za uplaćenih 2000kn popust iznosi 15%, a za uplaćenih 3000kn popust iznosi 20%.

 

Informacije: Q BEAUTY STATION
Jablanska 82,
Zagreb (Rudeš)
tel.:01 3860 352
radno vrijeme:
pon-pet 08-20
sub 08-15
info@q-beautystation.com
www.q-beautystation.com

 
 

Traženi pojmovi:

  • kozmetički salon jablanska
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje