DM-ova KAMPANJA – "KOSA KAKVU ŽELIM" – PRODUŽENA JE DO 28.11.2010.

Četvrtak, studeni 4, 2010


Kampanja za zdravu i lijepu kosu – ponuda pogodnosti produžena do 28.11.2010.

S ciljem podizanje razine svijesti i znanja građana o zdravoj kosi, bilo da se radi o svakodnevnoj  njezi unutar domova ili kroz profesionalnu uslugu frizerskih salona, tijekom listopada i studenog u suradnji sa Savezom hrvatskih frizera posebna pažnja posvećena je upravo kosi.

Od 1. 10 do 28.11.2010. članovi dm active beauty Svijeta prednosti imaju priliku zamijeniti 50 bodova za kupon za 50% popusta na šišanje i frizuru u partnerskim frizerskim salonima te svoju kosu prepustiti vrhunskoj usluzi, a oni najbrži mogu dobiti i Savjetnik  za njegu kose.

Zamijenite 50 bodova za kupon, rezervirajte svoj termin u frizerskom salonu u Vašem gradu i uz predočenje kupona iz dm-a ostvarite čak 50% popusta na šišanje i frizuru! Popis partnerskih frizerskih salona možete pronaći OVDJE.
Popust možete iskoristiti do 30.11.2010.

Cilj ove kampanje je svima omogućiti vrhunsku uslugu najboljih frizera te istovremeno podržati napore Saveza frizera u edukaciji i pripremama za nastup hrvatske frizerske reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu frizera koje će se održati u studenome u Parizu i na taj način dati svoj doprinos unapređenju razvoja i promocije frizerske struke.


Traženi pojmovi:

  • dm frizerski saloni
  • dm popis frizerskih salona
  • frizerski saloni dm
  • partnerski frizerski saloni dm
  • PARTNERSKI FRIZERSKI SALONI DM-A
  • dm i frizerski saloni
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje