KOZMO PROGRAM VJERNOSTI

Utorak, Travanj 3, 2012

Novosti iz Kozma – Kozmo program vjernosti. Dodatna vrijednost za vjernost! Zbog svojih vjernih kupaca koji uvijek rado prate Kozmove akcije te skupljaju svoje naljepnice u knjižici i bodove na MultiPlus Card kartici, Kozmo je unaprijedio sustav nagrađivanja vaše vjernosti. Kozmo program vjernosti ima misiju pružiti vam dodatnu vrijednost za vjernost – Kozmo bodove.

O PROGRAMU – Kozmo Vam želi pružiti dodatne pogodnosti za članove MultiPlusCard programa koji kupuju u Kozmu. Uz bodove koje skupljate kao član MultiPlusCard-a, Kozmo vas nagrađuje i dodatnim KOZMO bodovima svaki put kad provučete svoju MultiPlusCard karticu prilikom kupnje u Kozmo prodavaonicama. Koristite MultiPlus karticu u Vašoj Kozmo drogeriji i ostvarite super popuste na odabrane proizvode i usluge.

*MultiPlus kartica i KOZMO bodovi se ne mogu kombinirati

Što to znači? – Kozmo program vjernosti znači da se svaka Vaša kupnja u Kozmu boduje te nove KOZMO bodove prikupljate koristeći MultiPlusCard karticu. Naljepnice koje ste do sada skupljali unaprijeđene su, pa ne morate više brinuti hoće li vam ih prodavačica dati, jeste li ih negdje izgubili i gdje ste zametnuli knjižicu s naljepnicama. Cijeli je proces bodovanja pojednostavljen – provlačite MPC karticu i KOZMO bodovi su tu.

Ukidaju li se naljepnice? – Naljepnice možete skupljati do 30.04.2012., a iskoristiti do 31.05.2012. Paralelno skupljajući naljepnice provlačite i MPC karticu te sve do 30.04.2012. skupljate duple bodove. Zadnji dan za iskorištavanja 20% popusta na temelju prikupljenih naljepnica je 31.05.2012., a do tada napravite svoju MPC karticu i počnite skupljati KOZMO bodove brže i jednostavnije. Sve detaljnije informacije o novom programu pročitajte na moj.kozmo.hr .

Što su KOZMO bodovi i razlikuju li se od MPC bodova? – KOZMO bodovi su bodovi koje skupljate kupujući samo u Kozmo drogerijama. Bodove skupljate provlačeći MultiPlusCard karticu prilikom svake kupnje. Kozmo bodovi nisu isto što i MPC bodovi, već se oni sakupljaju odvojeno od MPC bodova i vrijede kao dodatna pogodnost samo u Kozmo drogerijama.

Znači, provlačeći MultiPlusCard karticu u Kozmo drogerijama ostvarujete dvije različite pogodnosti – skupljate MultiPlusCard bodove za MultiPlusCard popuste, te Kozmo bodove za Kozmo nagrade.

MultiPlusCard bodovi se skupljaju tako da za svake potrošene 3 kn dobivate 1 bod ukoliko plaćate gotovinom dok za plaćanje karticom za svakih potrošenih 6 kn dobivate 1 bod i te bodove možete koristiti za podognosti kod svih MultiPlusCard partnera.

Kozmo bodovi se skupljaju tako da za svaku potrošenu 1 kunu dobijete 10 bodova koje možete razmjenjivati za Kozmo nagrade dostupne u Kozmo programu vjernosti.

Čemu služe KOZMO bodovi? – Skupljene KOZMO bodove mijenjate za posebne nagrade koje Vam je Kozmo pripremio. Broj bodova koji ste dosada skupili možete provjeriti na moj.kozmo.hr u  Moji bodovi.

Koje su to nagrade? – o kojim se nagradama radi provjerite na moj.kozmo.hr

Kako se uključiti?

Za postojeće vlasnike MultiplusCard kartice:

Korak #1 – Nastavite provlačiti MultiPlusCard karticu i skupljajte KOZMO bodove!

Za one koji (još) nemaju svoju MultiPlusCard karticu:

Korak #1 – Zatražite MultiPlusCard karticu online ili krenite u najbliži KOZMO i ispunite prijavnicu

Korak #2 –  upišite broj MultiPlusCard kartice

Korak #3 – koristite MultiPlusCard karticu prilikom kupovine u Kozmu

Kako se skupljaju bodovi?

Za svaku 1 kunu potrošenu na KOZMO prodajnom mjestu uz provlačenje MultiPlusCard kartice nagrađujemo vas sa 10 KOZMO bodova!

 1kn = 10 bodova

Za početak, provjerite jeste li upisali broj MultiPlusCard kartice, jer svakog korisnika koji upiše ispravan broj, Kozmo nagrađuje sa dodatnim bodovima!

Traženi pojmovi:

  • kozmo bodovi
  • moj kozmo hr bodovi
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje