NIVEA VISAGE NAGRADNA IGRA I POPUST OD 15% NA NIVEA VISAGE pure effect PROIZVODE

Ponedjeljak, rujan 5, 2011

Nivea Visage pure effect čisti tvoje lice i stil – vrijeme je za čišćenje tvog ormara. Nakon kupnje bilo kojeg Nivea Visage pure effect proizvoda u dm-u, po 15% nižoj cijeni, obuci se i izrazi svoj modni stil. Fotografiraj se i prijavi na nagradnu igru.

Stilisti iz Cosmopolitana komentirat će svaku prijavu i dati svoje savjete, te odabrati styling kojem treba hitan makeover i shopping sa stilistom. 

Nagradna igra odvija se na web stranici www.nivea.hr od 01.09. do 30.09.2011. 

Nagrade:

  • 1 x kompletan modni makeover uz Cosmopolitan stilista te reportaža u magazinu Cosmopolitan
  • 10 x NIVEA Visage pure effect poklon paketa

Pravo sudjelovanja u nagradnom kvizu imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti NIVEA Visage pure effect proizvod u dm prodavanicama po 15 % sniženoj cijeni, uslikati svoju najbolju modnu kombinaciju i poslati fotografiju na način da se svaki sudionik registrira za sudjelovnje u nagradnoj igri s osobnim podacima i brojem računa. Sudionici trebaju nakon registracije poslati račun o kupljenom proizvodu u Beiersdorf Hrvatska, Križna 18, 10000 Zagreb kako bi njihova prijava bila uvažena. Svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta. NIVEA i Cosmopolitan modna komisija odabrati će glavnog dobitnika/dobitnicu. Svi sudionici u nagradnoj igri pristaju na korištenje njihovih podataka i fotografija u svrhu promocije nagradne igre u modnom časopisu Cosmopolitan i na Facebooku.

Fotografija za prijavu u nagradnu igru ne smije biti veća od 1,5 MB te treba biti u jpeg formatu. 

Dobitnici nagradne igre bit će objavljeni 30.09.2011. na nivea.hr.

Traženi pojmovi:

  • sticker mania dobitnici