NOVA FORMA J.LO STUDIO ZA OBLIKOVANJE TIJELA: 25 KOZMETIČKIH TRETMANA PO CIJENI OD 2240,00 KN

Utorak, studeni 13, 2012

Nova forma J.Lo studio za oblikovanje tijela u Zagrebu nudi Vam 25 tretmana i to 5 ultrazvučnih kavitacija, 5 limfnih drenaža, 5 ručnih anticelulitnih masaža, 5 body wrappinga, 5 LPG po cijeni od 2240,00 kuna. 

Nova forma J.Lo studio za oblikovanje tijela bavi se problemom prekomjerne težine, uklanjanja masnih naslaga te učvršćivanja opuštene muskulature. Ovakvim načinom rada trudimo se na cjelokupan način rješavati navedene probleme. Cjelokupan zato što se djeluje na sva područja koja uzrokuju neoblikovani izgled tijela. Upravo iz tog razloga većina naših usluga je sastavljena u obliku paketa ili individualnih programa. Individualni programi se sastavljaju svakoj klijentici ponaosob na besplatnom savjetovanju u našem studiju. Programi se sastavljaju prema potrebi klijentice, njezinoj želji te našoj stručnoj sugestiji i mišljenju. Uz takve programe dobivate pismenu garanciju na određenu količinu centimetara koje takav program jamči da ćete izgubiti. Što se tiče paketa, oni su u stvari već provjerene kombinacije određenih tretmana za koje se zna da učinak ne izostaje.

Jedan primjer takvog paketa za mršavljenje upravo se nalazi i u ovdje navedenoj ponudi. Paket sadrži 25 tretmana koji uključuju:

  • 5 ultrazvučnih kavitacija
  • 5 limfnih drenaža
  • 5 ručnih anticelulitnih masaža
  • 5 body wrappinga
  • 5 LPG

LPG je aparat koji je celulit pobjedio trodimenzijonalnom masažom, limfnom drenažom, intenzivnom lipolizom ta liftingom kože tijela. Ovim, jedinim medicinski priznatim, aparatom koji djeluje na principu vakuma postiže se rezultat vitkog tijela bez „narančine kore“ s njegovanom i gipkom kožom.

Kavitacija je neinvazivan i bezbolan tretman koji ujedinjuje efekt vakuma i kavitacije, te omogućava brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih masnih naslaga i oblikovanje tijela (trbuh, stražnjica, bokovi, bedra, koljena, ruke ) bez dugotrajnog oporavka, oteklina, edema ili alergija.Rezultati kavitacije vidljivi su već nakon prvog tretmana ( 1 do 4 cm u opsegu ) a daljnim se tretmanima rezultati dodatno popravljaju. Učinak kavitacije je dugotrajan, te je sada moguće ukloniti najtvrdokornije masnoće, pa čak i one skrivene među mišićnim vlaknima.

Body wrapping je specijalna tehnika umotavanja pogodna za učvršćivanje opuštenih djelova kože, kod celulita, vraćana kože na prvotno stanje nakon trudnoće, nakupina vode, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, dubinske njege kože te razbijanje neželjenih masnih jastučića.

Debljina i celulit su posebno medicinski ali i kozmetički problem suvremenog svijeta koji se uz sve preventivne mjere uspješno tretiraju i limfnom drenažom. Tim postupkom pokušava se ukloniti višak tekućine iz tkiva koje okružuju masne naslage. Na taj način smanjila bi se ukupna veličina celulitične tvorbe. Drenaža povoljno utječe i na izgled kože. Limfna drenaža može se provoditi ručnom masažom ili uz pomoć posebnih aparata. Ručna limfna drenaža slična je masaži uz blagi pritisak. Vrlo je učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikro cirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih tvari.

Navedeni tretmani se izvode u određenoj kombinaciji tako da po dolasku obično odrađujete 2 tretmana. Na kraju svega ono što ostaje na Vama jesu redoviti dolasci koji bi trebali u Vaš raspored biti uključeni 2 puta tjedno, a ukoliko želite brojku na vagi pomaknuti naniže biti će poželjno poslušati i koji prehrambeni savjet.

Vidimo se u Novoj formi.

Nova- forma J.Lo.-studio za oblikovanje tijela
Adresa: Trg Eugena Kvaternika 2, 2 kat (iznad ERSTE banke)
Kontakt : 01/ 2910-976
Mail adresa: info@novaforma.info
Osnovna web stranica djelatnosti: www.novaforma.info

Radno vrijeme:
pon-pet:
09.00-21.00 h

web: mrsavljenjeonline.com