PRIJAVITE SE ZA TESTIRANJE NIVEA Q10 KREME ZA MJEŠOVITU KOŽU

Utorak, Veljača 5, 2013

Prijavite se za testiranje Nivea Q10 kreme za mješovitu kožu. 100 Nivea Q10 krema za 100 sudionica testiranja. Pridružite se Nivei u testiranju djelotvornosti Nivea Q10 kreme protiv bora za mješovitu i masnu kožu od 01.02. do 28.02.2013. Otkrijte što sve Q10 zna i može učiniti za njegu Vaše kože lica jer koenzim Q10 ne pridonosi samo održavanju lijepe kože lica, nego ima i terapeutsko djelovanje na zdravlje.

Pravila testiranja

Uključi se u testiranje NIVEA Q10 dnevne kreme protiv bora za mješovitu i masnu kožu lica.

Testiranje Q10 proizvoda proizvoda provoditi će se u sljedećim koracima:

1. Potrebno je odabrati Q10 proizvod koji želite testirati.

2. UPITNIK
Ispunite upitnik i pošaljite vaše osobne podatke.

3. ODABIR ISPITANIKA
U razdoblju od 01.02. do 28.02.2013. NIVEA tim na temelju ispunjenih prijava izabrati će 100 sudionika, kojima će na kućnu adresu stići NIVEA Q10 dnevne kreme protiv bora za mješovitu i masnu kožu lica, a na prijaljenu e- mail adresu detaljnije upute na što bi sve trebalo obratiti pažnju prilikom korištenja proizvoda te gdje se trebaju javiti sa svojim komentarima nakon testiranja. Samo odabrani sudionici koji će biti uključeni u testiranje bit će kontaktirani putem prijavljene e-mail adrese kada mogu očekivati pošiljku s kremom.

4. TESTIRANJE I PISANJE KOMENTARA
Od primitka proizvoda i uputa za testiranje, tijekom 3 tjedna, ispitanici će napisati i pisati svoje dojmove i komentare na NIVEA web stranici gdje će moći pristupii putem linka koji će primiti u uputstvima. Komentari će biti pregledani od strane NIVEA tima, a najzanimljiviji od njih bit će objavljeni na www.nivea.hr s potpisom osobe koja je pisala komentar (imenom i prezimenom).

U testiranju mogu sudjelovati isključivo punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Za testiranje prijavite se ovdje.

nivea-q10