ARGENTUM: ZAMIJENITE STARI NAKIT ZA NOVI

Ponedjeljak, Siječanj 28, 2013

Zamijenite stari nakit za novi u Argentum poslovnicama. Jeste li znali da postoji način kojim si bez dodatnih materijalnih izdataka možete priuštiti novi nakit? Sve Argentum poslovnice nude uslugu naziva “Staro za novo“ tj. mogućnost zamjene starog nakita za novi. Na taj način svoj zaboravljeni ili oštećeni nakit možete zamijeniti za povoljnije ili, uz nadoplatu, skuplje artikle iz asortimana i imati nove, moderne ukrase ili poklone za Vaše najdraže.

Riječ je o praktičnoj usluzi koja Vam omogućava da uvijek budete u trendu, a koja vrijedi za baš cijeli Argentum asortiman – čak i za cijelu jako popularnu kolekciju naziva “Nakit Veličanstveni”! 

Postupak zamjene starog nakita za novi je sljedeći: u poslovnicu donesete srebrni ili zlatni nakit koji djelatnice testiraju, važu i procjenjuju prema cjeniku za zamjenu (a ne otkupu) zlata i/ili srebra. Kada ste dobili iznos, na Vama je da odaberete nakit koje želite zauzvrat. Ukoliko izaberete artikle koji su skuplji od iznosa kojim raspolažete potrebno je nadoplatiti razliku, ali ukoliko izaberete artikle koji po svojoj cijeni ne prelaze iznos koji imate na raspolaganju – tada Vam se u gotovini i na licu mjesta isplaćuje razlika u novcu.

Više informacija o zamijeni potražite na argentum.com.hr

zamjena_novo