BERSHKA SNIŽENJE ZIMSKE KOLEKCIJE DO 70%

Petak, Siječanj 31, 2014

Bershka sniženje zimske kolekcije do 70%! Posjetite Bershka trgovine i uhvatite posljednji val zimskih sniženja s velikim popustima do 70%. Snižena je cijela Bershka kolekcija jesen-zima 2013/2014, majice kupite već od 29 kuna, jakne od 99 kuna, a veste možete pronaći za 50 kuna. Više informacija o aktualnim kolekcijama pogledajte na www.bershka.com

Bershka, španjolska modna marka, najmlađi je član velike Inditex obitelji, osnovana 1998. godine. Kreira trendovsku odjeću, obuću i modne detalje za mlade po pristupačnim cijenama. Danas, 12 godina poslije, lanac ima više od 600 prodavaonica u 42 zemlje, s prodajom od preko 1.1billion eura, što predstavlja 10% ukupnih prihoda skupine. Odjeća posvećena ženama  je najvažniji u Bershki, te se dijeli u dvije kolekcije: BSK i Bershka.

BSK  je kolekcija za najmlađe kupce, uvijek imajući oko na njihove specifične ukuse i potrebe, casual kolekcija usmjerena na njihovo zanimanje, idole, glazbene zvijezde, itd. Bershka je posvećena ponajprije modernim ženama. Uz široki raspon, od traperica dizajniranih tako da odgovaraju njihovim ukusima, do garderobe za izlaske, casual odjeća i mode za najzahtjevnije.

Muške moda u Bershki nudi više od traperica za dečke, tu su osnovni i casual komadi garderobe, uvijek u skladu s najnovijim trendovima.

Osim širokog spektra odjeće, sve linije uključuju i veliki izbor modnih dodataka i cipela.

bershka-zima-2014


Traženi pojmovi:

  • bershka mostar
  • bershka zimske jakne
  • bershka rijeka adresa
  • bershka sniženja
  • berishka jakete
  • berska zimske jakne
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje