KOLEKCIJE ROBNE KUĆE C&A

Nedjelja, Studeni 21, 2010


 

C&A je robna kuća slična nama mnogo poznatijoj trgovini H&M-u. Tvrtku C&A su 1841. godine osnovala dva brata, Clemens i August Brenninkmeijer iz Mettingena (Njemačka). Na samom početku su u malom nizozemskom gradiću Sneek trgovali tkaninama i tekstilom. U tome su postali toliko uspješni da su uskoro otvorili nekoliko dodatnih trgovina počevši s Nizozemskom. Danas je tvrtka C&A zastupljena u 19 europskih zemalja kao jedna od najvažnijih modnih tvrtki u području maloprodaje odjećom te upošljava oko 35.000 ljudi. Donedavno nama najbliže njihove trgovine su bile u Sloveniji (u Celju Mariboru), ali sada su i u Hrvatskoj. Posebna je po tome što za relativno malo novca možete kupiti relativno dobro robu. Imaju odjele za starije gospođe, trudnice, djecu, muškarce, tinejdžere, a nude i modne dodatke (nakit), cipele, torbice, donje rublje, čarape, kape…

C&A pruža opsežan izbor eksluzivnih marki za svaki stil, svaku starosnu grupu i svaki ukus. Sve marke imaju svoj karakter, koji odgovara željama pojedinačnih kupaca. Ovdje ćemo ih predstaviti:

Yessica – Svježa, ženstvena, nezavisna, moderna moda.  Yessica kod C&A je za mladu ženu i ženu koja je ostala mlada, nezavisna i izrazito ženstvena. Samopouzdanje i svježe zračenje dolaze do izražaja u marki Yessica. Pri tome se kombinira aktualni modni stil sa slobodnom atmosferom za kupnju. Nije ni čudo što sve moderne žene kažu DA stilu Yessica.

Yessica pure - U trendu i u skladu sa suvremenim životnim stilom. Za elegantnu ženu današnjice: klasično, a ipak suvremeno, svevremensko, ali uvijek po posljednoj modi.  Ekskluzivna C & A marka Yessica pure oduševljava svojim jasnim linijama, vrhunskom kvalitetom i ženstvenim stilom. Ciljna grupa su poslovne žene modernog izgleda koje prate trendove i koje su uvijek u skladu sa suvremenim životnim stilom, a cijene visoko kvalitetne materijale.

YOUR SIXTH SENSE – Klasično, elegantno, kvalitet.  Najfiniji kvalitet u klasičnom stilu – C&A pruža ovo elegantnoj ženi. Jako dobra obrada i decentna ekskluzivnost su karakteristike Your Sixth Sense-kolekcije. Your Sixth Sense je uvijek puna ukusa, elegantna, nosiva i primjerena za sve okolnosti. Your Sixth Sense je stvorena kao izraz klasične individualnosti i nikada nije napasna ili jarka.

Angelo Litrico - Moderna moda, opuštena, urbana. Angelo Litrico za C&A pruža veliku paletu moderne i urbane mode za današnjeg muškarca za izrazito povoljan odnos cijene-kvaliteta. Veliki sortiman odjeće za slobodno vrijeme, u kojoj se on može opustiti. Kolekcija odražava najnovije modne trendove i pruža najveću ugodnost nošenja za modernog današnjeg muškarca.

Westbury – Klasično, najbolja kvaliteta, povjerenje. Westbury – atraktivna kvalitetna marka odjevnih predmeta za klasičnog gospodina. Westbury-kolekcija pruža izvanredan odnos cijene-kvaliteta i stoji za visoko vrijedne, detaljno obrađene materijele, rafinirane detalje, funkcionalnost i eleganciju. Westbury za C&A pruža modu za zahtjevnog današnjeg muškarca, koja dobro pristaje kako poslovnom sastanku kao i u slobodno vrijeme.

Canda – Tradicionalna, pouzdana, dobar odnos cijene-kvalitete. Niti jedna marka ne odražava tradicionalne C&A-vrijednosti tako kao Canda, tipična C&A-marka. Canda pruža kompletan sortiman kvalitetne odjeće za žene i muškarce za atraktivne cijene. Canda utjelovljuje ugodnu i praktičnu modu za svaki dan, s kojom ste uvijek up to date. Uvijek se možete osloniti na Canda marku.

Baby Club – Slatko, lagano za održavanje, ugodno. Tko voli bebe, voli i Baby Club od C&A. Svejedno nalaze li se Vašoj ruci, u sobi za igranje ili u krevetiću, slatki i mekani artikli uvijek izgledaju dobro. Baby Club-artikli su mekani za kožu bebe i ističu se visokom ugodnošću i kvalitetom. Mame vole boje, dizajne i praktične detalje, koji olakšavaju njihov život tijekom oblačenja. Baby Club-artikli izgledaju uvijek kao novi također i nakon čestog pranja i lako se održavaju – usput isto važi i mamin novčanik!

ClockHouse – No need to be perfect when you look good. Svakog dana drugačije, neobično i novo. Clockhouse-kolekcija od C&A je mlada moda za tinejdžere i adolescente između 18 i 25 godina. Za obilaske klubova, opuštanje ili jednostavno radi zabave – Clockhouse pruža autentične stilove sa zajamčenom Street Credibility. Stalno pod utjecajem najnovijih modnih trendova, Clockhouse osvježava tvoju garderobu – i to za cijene, koje su zabavne.

Palomino – Pouzdan kvalitet, zabava, dobar odnos cijene-kvalitete. Dječaci i djevojčice između dvije i šest godina starosti vole Palomino od C&A. Svejedno nalazite li se doma ili na igralištu – u Palomino-odjeći jednostavno se osjećate dobro. Leži li to na boji, stilu ili ugodnosti – Palomino čini roditelje ponosnim na svoju djecu a mame znaju cijeniti dugotrajnu i povoljnu Palominu-kolekciju.

Here & There – Cool, trendy, uzbudljivo. Here & There od C&A je cool cilj kupnje za dječake i djevojčice od sedam do četrnaest godina starosti. Trendovska Street Wear u modernim bojama i stilovima, koju djeca vole. Kupnja kod Here & There je jednostavno uzbudljiva. Za ove cijene možeš sebi dozvoliti da izgledaš drugačije svaki dan. Djeca i roditelji imaju povjerenja u Here & There, kada se radi o modi i kvalitetu..

C&A poslovnice u Hrvatskoj se nalaze na sljedećim lokacijama:

C&A WESTGATE Shopping City
Zapresicka 2
10298 Donja BistraTel: +385 1 54 93 926
Fax: +385 1 54 93 928
C&A City Center one
Jankomir 33
10000 Zagreb 

Tel: +385 1 54 98 555
Fax: +385 1 54 98 556


C&A Shopping Center SUPERNOVA
Prilaz V. Holjevca 12
47000 Karlovac 

Tel: 00385 47 492 130
Fax: 00385 47 492 125

C&A SUPRENOVA Varaždin
Optujska 171
42000 Varaždin 

Tel: +385 42 490158
Fax: +385 42 493657


Traženi pojmovi:

  • c&a katalog
  • c&a hrvatska
  • c & a
  • c&a hr
  • c&a zagreb
  • C&A
  • c&a split
  • c@a katalog
  • c&a zagreb katalog
  • c&a varaždin KATALOG
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje