CENTAR KAPTOL OTVOREN JE I NEDJELJOM

Subota, studeni 10, 2012

Do kraja godine trgovine Centra Kaptol bit će otvorene i nedjeljom. Osluškujući želje i potrebe svojih posjetitelja, Centar Kaptol je osmislio Fresh Sundays – koncept koji uključuje rad trgovina nedjeljom od 9 do 21 sat, atraktivne zabavne sadržaje i darove za posjetitelje.

Nedjeljom od 11 sati najmlađi će posjetitelji Centra moći uživati u koncertima zborova, dječjim predstavama i zanimljivim radionicama. Viola Alba podučit će ih izradi adventskih vjenčića, Mate Janković pripremi božićnih kolača, a Marko Herceg prvim plesnim koracima. Svake će nedjelje mališane obradovati i Djed Božićnjak sa slatkišima te hostese sa sočnim narančama. Da je sve spremno za Fresh Sundays, potvrđuju i izlozi trgovina. Sve pršti prijedlozima idealnih darova za razigrane mališane, osobe istančanoga modnog stila, zaljubljenike u uređenje doma i gastronomiju.

Ponuda Centra Kaptol ove je jeseni bogatija no ikad. Burberry, Armani Jeans, Stefanel, Christian Audigier i IKKS Women – samo su neke od modnih marki čije se ekskluzivne trgovine nalaze u Centru Kaptol. Trenutačno se tamo smjestio i pop up store Chanela, a 15. studenog svoja vrata otvara i jedinstvena concept pop up trgovina nakitom Sovilj. 

Nedjeljom je prvi sat parkiranja u garaži Centra Kaptol besplatan.