CITY CENTER ONE ŽITNJAK VELIKO OTVORENJE 29.03.2012. U 12 SATI

Utorak, ožujak 27, 2012

Na gotovo 4.000 kvadrata Inditex grupa otvara svojih 5 trgovina u City Centeru one Žitnjak, čije je veliko otvorenje zakazano 29.03.2012 u 12 sati. Nakon presijecanja vrpce svi su pozvani da prošetaju centrom, uživaju u shoppingu i brojnim aktivnostima Vam je CCo East pripremio. Otvorenje traje čak 4 dana, od 12 do 22 sat prvi dan, te od 9 do 22 sat sljedeća tri dana. Povodom otvorenja očekuju Vas broji popusti i akcije, iznenađenja, čašćenje i zabava i to čak četiri dana! Popuste i akcije povodom otvorenja pogledajte ovdje. 

City Center one East je za svoje posjetitelje pripremio bogat program. Za početak, svi će se moći počastiti City tortom i čašom šampanjca. Svi partneri unutar centra će imati prigodne popuste i akcije te poklone pri kupnji, pa je odličan shopping zajamčen. Posjetitelji će moći iskoristiti besplatne usluge Shoppinga sa stilistom i našminkati se u Make up corneru.

Na više mjesta u cijelom Centru nalazit će se različite igre. Popularnih grebalica bit će u izobilju, a svaka od njih je dobitna, tako da posjetitelji sigurno neće otići doma praznih ruku. Moći će baciti i City kocku, a i u našoj škrinji s blagom krije se mnoštvo iznenađenja.

Djeca će se također sjajno zabaviti – za njih će City Center one Žitnjak pripremiti face painting, karaoke, različite igre te dva koncerta – Jacquesa i Lane Jurčević.

Tu je i humanitarna akcija – 5 kuna za malena srca. Posjetitelji će moći kupiti licitarska srca po cijeni od samo 5 kuna, a sav prihod bit će doniran udruzi Veliko srce malom srcu – udruga je to liječnika i roditelja djece s urođenim srčanim greškama. Za spomenutu udrugu će se novac prikupljati i u mini akciji Potrubi od srca. Za sve koji jednom potrube na raskrižju ispred Centra, City Center one će donirati po jednu kunu za Udrugu.

Popularni modni brand Zara sa svojim asortimanom smjestit će se na dva kata. Uz nju dolaze Pull&Bear, Stradivarius, Bershka i novi brand Oysho koji u ponudi ima donje rublje i spavaći program. Otvorenje u City Centeru one Žitnjak bit će prvo u Hrvatskoj za već dobro poznati španjolski brand Oysho.

Popularna multi-brand modna kuća Modiana, koja okuplja više od stotinu poznatih brandova, također će pronaći svoje mjesto u novom centru.

Švedski modni div H&M potpisao je ugovor za ulazak u City Center one Žitnjak. Dolaskom H&M-a istok grada imat će cjelokupnu ponudu modnih brandova.

Omiljeno mjesto za igru i proslave rođendana najmlađih posjetitelja bit će velika Kid’s Jungle dječja igraonica, a svijet zabave u City Center one Žitnjak donosi i Wettpunkt Game World.

Samo za vas u City Centeru one Žitnjak, svoja vrata otvaraju: Interspar, Konikom, C&A, H&M, dm, Müller, Humanic, Pittarello, ZOO City, Takko fashion, Tintlinić, Tezenis, Calzedonia, Intimissimi, Lacoste, s.Oliver, Watch centar i mnogi drugi.

Ulazak u treći City Center one Žitnjak, potvrdio je i Wulfsport koji ovih dana slavi 10 godina poslovanja. Treći City Center one Žitnjak sa 130 trgovina i prvim kinom na istoku grada Zagreba otvara u proljeće 2012. na Slavonskoj aveniji.

Traženi pojmovi:

  • city centar žitnjak
  • city centar žitnjak dućani
  • city centar žitnjak trgovine
  • city center one žitnjak
  • siti centar žitnjak
  • city centar žitnjak otvorenje
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje