HUMANIC: KOLEKCIJA ZA JESEN-ZIMU 2011/12

Ponedjeljak, Studeni 21, 2011

S konstantnim mijenjanjem kolekcija, svjetski trendovi vrlo brzo dolaze i u prodavaonice Humanica. Klasični, stilizirani osnovni modeli i modni dodaci upotpunjuju široku paletu proizvoda Humanica. Moda je inspirativna i uzbudljiva u isto vrijeme, pa kao takva ostavlja i učinak na naše raspoloženje. Stoga je Humanic stvorio svoj termin – “shoemanic”. Shoemanic opisuje pojedinca koji ima opsesivan, strastven ili svojstven odnos s cipelama. Uključuje sve one koji skupljaju cipele, koji se zaljubljuju u cipele te one čije se raspoloženje mijenja nošenjem njihovih omiljenih cipela. Jeste li i vi shoemanic? Ako jeste,  pogledajte novu kolekciju obuće za jesen-zimu 2011/12.

Između ostalog, u Humanic trgovinama možete pronaći mušku, žensku i dječju obuću za svaki dan, sportske aktivnosti i svečane prilike, kao i kvalitetnu kožnu galanteriju te modne dodatke – torbe, novčanike, remenje, sunčane naočale.

Kolekcije za žene:
- zimska zemlja čuda: ove zime “ledeno doba” look je hit na svjetskim modnim pistama. Boje u ledenim tonovima jednostavno ostavljaju bez daha.

- fantastično krzno: glamurozno, mekano i toplo! Pogledajte čizme na visoku petu, čizme s vezicama i torbice ukrašene umjetnom kožom.

- chalet djevojka: ženska i romantična kolekcija prepuna šarenih detalja kao što su tkanine od satena, sjajni efekti i visoke tenisice. Ultra cool moda na najbolji način

Kolekcije za muškarce: 

ležeran stil: slijedite ove zimske trendove i budite diskretni i ležerni.

radne čizme: čvrste kožne čizme s vintage izgledom

rustikalna toplina: za ležerni gradski stil s dozom divljine

Humanic trgovine posjetite na slijedećim adresama: 

- HUMANIC – Westgate

Zapresicka 2
10298 Donja Bistra

(0)1 304049-0

HUMANIC – Split CCo

Vukovarska 207
21 000 Split

21 43410-0

HUMANIC – Zadar

Ulica akcije Maslenica 1
23 000 Zadar

23 34365-0

HUMANIC – City Center One

Jankomir 33
10 000 Zagreb

(0)1 386749-0

Traženi pojmovi:

  • humanic katalog 2012
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje