KATALOG TIMBERLAND OBUĆE JESEN-ZIMA 2013/2014

Petak, Siječanj 31, 2014

Katalog Timberland obuće jesen-zima 2013/2014. PredstavljamoTimberland kolekciju jesen-zima 2013/2014. inspiriranu prošlošću, napravljenom za današnjicu. Što je prije 40 godina počelo s žutom čizmom do danas se pretvorilo u linije moderne, lijepe obuće.

Ove zime Timberland Earthkeepers kolekcija predstavlja dosad eko najosvješteniju liniju čizama i cipela. Ovosezonski dizajn je napravljen za današnji stil života, gdje se traže kombinacija vrhunskog dizajna, kvalitete i obuće spremne za sve vremenske prilike.

Ove sezone je Timbelrand pripremio i Earthkeepers Heritage kolekciju napravljenu da traje sezonama. Ova kolekcija predstavlja novu generaciju autentične obuće i odjeće inspirirane našom prošlošću i napravljene za današnje trendsetere. Premium eko-osvješteni materijali. Koža iz najekološkijih štavionica kože, 70% organskog pamuka, 40% recikliranog najlona sastavni su dio odabranih modela iz ove kolekcije.

Ovosezonska je linija uporište našla u onome što Timberland radi najbolje; proizvode za odličan provod u prirodi, spremne za sve vremenske uvjete i najrazličitije avanture.

OVDJE pogledajte katalog nove Timberland kolekcije za jesen-zimu 2013/2014 te cijene.

timber123

Traženi pojmovi:

  • timberland nova kolekcija