KEDS U SHOEBEDO DUĆANIMA

Subota, Ožujak 16, 2013

Keds u Shoebedo dućanima. Keds je novi brand u Shoebedo dućanima, koji već generacijama nose cool djevojke, Hollywoodske zvjezdice i modne ikone. Danas je Keds go-to sneaker za baš sve curke.

Kedsov neodoljiv look prepoznale su i vintage loverice čiji je shabby ormar pun stvarčica inspiriranih pedesetim i šezdesetim godinama prošlog stoljeća. Miljenica publike i vraški dobra pjevačica Taylor Swift, zaštitno je lice Kedsa. Nova kampanja, Braveheart, slavi hrabre cure poput Taylor, koje vole eksperimentirati sa svojim stilom.

Kedsice dolaze u Shoebedo dućane u svim duginim bojama i sa karakterističnim preppy uzorcima: točkicama, prugicama i cvjetićima i kao stvorene su za proljetna popodneva i ljetne večeri, za školu i roštiljadu, za posao i shopping.

Kombinirajte ih na haljinicu na cvjetiće i zanimljivu traku za kosu, na traper šorc i majicu sa printom, na ležerne bež chino hlače i crnu kožnu jaknicu, na dugi kardigan i skinny jeans, na bijele hlače i košuljicu sa bubi kragnicom. Za cool i opušten look, koji je trendy i chic, potrebno je samo malo hrabrosti i bar jedne Kedsice.

keds-bot

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje