LISCA KUPAĆI KOSTIMI ZA 2012.

Ponedjeljak, Travanj 30, 2012

Lisca Vam predstavlja svoje kupaće kostime za 2012. S kakvim ćete kupaćim kostimom ove godine na more? Moda je ovaj put blagonaklona prema oblinama pa pored trendovskih trokutastih i bando grudnjaka među glavne modne hitove ljeta uvrštava i tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinicu i bando grudnjak s mikro-mini suknjicom na gaćicama. Sitni će nedostaci biti diskretno prikriveni, a s bogatom draperijom i toplim bojama ljetna će odjeća biti profinjena, moderna i elegantna.

Kupaći kostimi Lisca Fashion za ljeto 2012 donose tople narančasto smeđe kombinacije zalazećeg suncaosvježavajuće tirkizno zelene nijanse te smirujuće plavu boju mora. Etno motivi u svježim tropskim nijansama bit će must have za one koje i na plaži moraju imati dekolte koji oduzima dah, jer se u ovoj kombinaciji može kupiti i Wow push-up grudnjak, koji će se za to pobrinuti.
One koje više vole klasičnu eleganciju naći će nešto za sebe među serijama čistih linija s jednostavnim grafičkim uzorcima i u mornarsko sladolednim bojama koje će zasigurno biti pobjednička ljetna kombinacija – i radi diskretnog optičkog oblikovanja linije. Atraktivni animalni uzorci opet su u trendu, baš kao i vruće boje vulkanskog kamenja. Grudnjake i gaćice može se birati i odvojeno, u elegantnoj separatnoj seriji u crvenoj, svijetlo plavoj i crnoj boji, u kojoj ćete zasigurno izabrati light gel push-up grudnjak za magičan dekolte.

Volite više glamura i sjaja? Kupaći kostimi Lisca Selection nude to što tražite. U mondenim pomorskim ljetovalištima oduševljavat će vas žive boje i štras, smjeli izrezi i srebrni ukrasi ili profinjena kombinacija draperije i pozlaćenih nijansi. Minimalistički trokutasti grudnjaci, lagani light gel push-up grudnjaci, neobična prevezivanja monokini kupaćih kostima ili elegantni bando grudnjaci – smjeli, živi modeli kupaćih kostima Lisca Selection zasigurno će privlačiti pažnju na plaži.

Kolekciju kupaćih kostima Cheek by Lisca za ljeto 2012. obilježava akcija i nezaustavljiva energija stripovskih superheroina. Žive boje, koje pršte životnom snagom, akciju će donijeti i na plažu – u plavoj, žutoj, narančastoj ili pink suvremene će junakinje, kojima nikad ne ponestane energije, oduševljavati u trendi modelima koji će se pobrinuti zaopuštenu i nesmetanu akciju i na plaži i u vodi. Je li Lisca zadovoljila vaš ukus i želju za novim kupaćim kostimom? Ako je, požurite u prodavaonice Lisca i u e-shop i uvjerite se kako su kupaći kostimi u 2012. godini prava mjera razigranosti kako sunca tako i mora!

Traženi pojmovi:

  • ebay kupaci kostimi
  • lisca kupaći kostimi 2012
  • lisca kupaći kostimi 2012 katalog
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje