MISS SIXTY – 30% POPUSTA NA ZIMSKU KOLEKCIJU I 20% POPUSTA NA MODNE DODATKE

Utorak, Studeni 16, 2010


Sve ljubiteljice poznatog talijanskog brenda Miss Sixty zasigurno će obradovati poseban Miss Sixty mjesec u svim Transport Footwear i Miss Sixty Accessories trgovinama koji  traje od 15. do 12. prosinca 2010.

Miss Sixty mjesec donosi popuste na sve Miss Sixty cipele i modne dodatke te atraktivnu nagradnu igru u kojoj Transport Footwear dobitnicu i osobu po njenom izboru vodi na shopping vikend u Milano!

Nova zimska kolekcija s potpisom Miss Sixtyja od listopada je na policama svih Transport Footwear trgovina, a samo će u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca biti na posebnom popustu od 30%.

Poznavateljice cipela znaju da se u Miss Sixty kolekcijama mogu pronaći visoke i niske čizme, cipele na petu i tenisice pa odabir idealnog para zasigurno neće biti lagan, ali dodatna motivacija za kupovinu je i popust od 20% na sve Miss Sixty modne dodatke kojim Miss Sixty Accessories časti sve kupce Miss Sixty cipela u Transport Footwearu.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji za vrijeme Miss Sixty mjeseca kupe cipele s potpisom tog talijanskog brenda u bilo kojoj Transport Footwear ili Miss Sixty Accessories trgovini, ostave svoje podatke prodavačicama u trgovini i pričekaju izvlačenje 16. prosinca.

miss sixty, transport footwear, accessorize, cipele, čizme, popust, popusti, nagradna igra, put u milano, besplatan put u milano, milano, modni dodaci, trgovine, tenisice, cipele na petu, gležnjače, visoke, niske, zimska kolekcija, zimska kolekcija na popustu, kolekcija, kolekcije


Traženi pojmovi:

  • transport cipele
  • miss sixty tenisice
  • roberto zimska kolekcija