NKD MODA: 20% POPUSTA NA BROJNE ARTIKLE DO 26.02.2012.

Nedjelja, veljača 19, 2012

Od sutra, 20.02.2012., pa do nedjelje 26.02.2012., NKD moda Vam poklanja 20% popusta na brojne artikle iz svoje ponude. U ponedjeljak, 20.02. i utorak, 21.02., iskoristite 40% popusta na artikle za maškare; do nedjelje, 26.02., iskoristite 40% popusta na kape, šalove i rukavice; 40% popusta na dizajnersku kolekciju Collien Fernandes; te 40% popusta na odabranu zimsku odjeću za žene, muškarce i djecu. 

NKD prodavaonice potražite u Zagrebu, Karlovcu, Splitu, Čakovcu, Osijeku , Vinkovcima, Našicama. 

NKD akcijski katalog možete pogledati jedino na NKD facebook stranici OVDJE i iskoristite najniže akcijske cijene.

NKD moda d.o.o. jedna od najvećih tekstilnih maloprodajnih kompanija u Njemačkoj i Austriji, od sada i u Hrvatskoj. Trendi je orijentiran njemački tekstilni diskont. Iz NKD-a čvrsto vjeruju da proizvodi moraju biti predstavljeni na atraktivan način i to ne samo kroz shopping atmosferu, već i putem ljubaznog osoblja jer je to garancija za uspjeh.

Oni koji znaju vrijednost povoljne kupnje i povoljnih cijena, također mogu očekivati iznimno dobru kvalitetu proizvoda. Kupci se mogu osloniti na to, jer ključna riječ  je osigurati kupcu kvalitetu. Provjera proizvodnje dobavljača , kao i provjere provedene na NKD prostorima igraju bitnu ulogu u cjelokupnom procesu poslovanja. NKD suradjuje s međunarodno priznatim institutima i laboratorijima za ispitivanje kvalitete proizvoda.

NKD prodavaonice u Vašoj blizini potražite ovdje.

Traženi pojmovi:

  • nkd hrvatska
  • nkd hrvatska katalog
  • nkd katalog 2012
  • nkd moda d o o
  • nkd split
Kategorija: MODA
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje