NOVE AKCIJE U MAGMA I TURBOSPORT TRGOVINAMA

Utorak, ožujak 22, 2011

NOVE AKCIJE U MAGMI I TURBOSPORT TRGOVINAMA

Do 23. ožujka u svim Magma i turbosport trgovinama mnoštvo je iznenađenja: super ponuda novih i atraktivnih proizvoda, te akcijske cijene!

Iz ponude izdvajamo: prsluke za muškarce i žene već od 49,99 kuna, Urban Republic pamučne majice za muškarce i žene od  59,99 kuna, Urban Republic majice s patentnim zatvaračem za muškarce  i žene te hlače za samo 99,99 kuna.

Skori dolazak proljeća mami na boravak u prirodi. Šećite, trčite, vozite bicikl, igrajte nogomet jer samo  Magma i turbosport trgovine nude veliki izbor kvalitetnih i udobnih tenisica po najpovoljnijim cijenama. Izdvajamo: Fair Play indoor tenisice već od 149,99 kuna,  Fair Play outdoor tenisice od 179,99 kuna, Nike indoor tenisice i kopačke za samo 299,99 kuna.

Izvanredna prilika za sve koji žele biti fit. Ostanite u formi uz crosstrainer koji vas spremno očekuje u svim turbosport trgovinama za nevjerojatnih 1.999,99 kuna.

Razmišljate li gdje provesti godišnji odmor? Želite li iskusiti nešto novo i prepustiti se pravoj avanturi? Neka vaš izbor bude –  jedrenje. Za neponovljivi užitak istraživanja ljepota kristalnog mora, pripremite se već sada.

Samo od 17. do 23. ožujka jedinstvena ponuda: Helly Hansen jedriličarska jakna za samo 899,99 kuna te Helly Hansen tenisice za jedrenje već od 399,99 kuna.

Asortiman po akcijskim cijenama potražite u svim Magma i turbosport trgovinama i u Magma web shopu.


Traženi pojmovi:

  • kopačke prodaja
  • prodaja kopački
  • povoljna ponuda
  • rasprodaja kopački