NOVE TRGOVINE U ARENA CENTRU

Ponedjeljak, rujan 10, 2012

Nove trgovine u Arena Centru. Nakon otvorenja trgovina brendova Noa Noa, Robe di Kappa, WGW i Carpisa te restorana MC Café i Atlasovog prvog cruise centra u Hrvatskoj, Arena Centar nastavlja s otvaranjima novih trgovina. 

Nedavno su otvorene 3 nove trgovine United Colors of Benetton, trgovina s dječjom odjećom i odjećom za odrasle, Bambi, trgovina s dječjom obućom  i odjećom  i BebeNova, koja je u Arena Centru otvorila svoju prvu trgovinu  u Zagrebu.

United Colors of Benetton je jedan od poznatijih brendova širom svijeta čiji stil čine jake boje, energija i praktičnost. Muška, ženska, dječja odjeća i linija donjeg rublja nude kupcima moderan i praktičan izgled u svim prilikama. Temelj njihove prodaje je odjeća snažnog karaktera, prepoznatljivog talijanskog dizajna, čiji stil čine ležerna odjeća i ulična moda. Benettonova trgovina u Arena Centru nalazi se na  1. katu centra, a nudi dječje kolekcije i kolekcije za odrasle.

Dječji brend Bambi s tradicijom duljom od dva desetljeća stvoren je kao brend s jasnom misijom da učini korak svakog djeteta sigurnijim, a dijete sretnijim te da pomogne svakom roditelju oko izbora djetetove obuće dobrom ponudom, savjetima i stručnošću, jer je pravilan izbor cipelica izrazito važan za razvoj nježnih dječjih stopala. Uz veliki izbor Bambi obuće male trendseterice u Bambi prodavaonici u Arena Centru na 1.katu  čeka šarena kolekcija poznatog dizajnera Juraja Zigmana.

BebeNova su specijalizirane trgovine opreme za bebu, u vlasništvu tvrtke Inter-trade d.o.o koja se već više od 20 godina bavi prodajom dječje opreme, odjeće i igračaka. BebeNova nudi kompletan program opreme za bebe od kolica, krevetića, komoda za previjanje, autosjedalica, hranilica, odjeće, igrački pa sve do bočica i dudica. Prva trgovina BebeNova u Zagrebu otvara se u Arena Centru na 1.katu.

„Otvorenjem Benettona Arena Centar nastavlja trend s  trendom najkvalitetnije ponude u Zagrebu, a da naši kupci to prepoznaju potvrđuje nedavno istraživanje GFK u kojem je čak 80% Zagrepčana odabralo Arena Centar kao svoj omiljeni shopping centar. Iznimno nam je zadovoljstvo što nas i  posjetitelji  i partneri prepoznaju kao centar najviše kvalitete“, rekla jeSanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Ove jeseni, u Arena Centru otvorit će se još sedam novih trgovina poznatih domaćih i svjetskih brendova: Springfield koji će otvaranjem trgovine u Arena Centru ući na hrvatsko tržište,GarinelloMeđimurjepletEuropa 92Pepe Jeans  i specijalizirane prodavaonica  Farmacia.

Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje