OTVORENJE PRVE NEW LOOK PRODAVAONICE U HRVATSKOJ

Petak, ožujak 9, 2012

Prva New Look prodavaonica u Hrvatskoj otvara se 10. ožujka u 13 sati u osječkom shopping centru Portanova. Povodom otvorenja prve New Look prodavaonice u Hrvatskoj, preuzmite s njihove facebook stranice kupon za 50 kuna popusta. Da biste preuzeli kupon, lajkajte njihovu facebook stranicu, zatim isprintajte kupon za popust koji možete iskoristiti na dan otvorenja trgovine, 10. ožujka. Popust vrijedi za kupnju iznad 250 kuna, a trebate ga predati na blagajni. 

NEW LOOK u Osijek donosi prepoznatljiv britanski modni stil i dizajn, uz izuzetno povoljne cijene i stalnu obnovu kolekcije. Britanski modni brand NEW LOOK, vodeća trgovina ženskom odjećom i modnim dodacima u Velikoj Britaniji i lider na tržištu ženske garderobe i modnih detalja za žene do 35 godina, u ovu subotu, 10. ožujka, dolazi na hrvatsko tržište otvaranjem svoje prve prodavaonice u trgovačkom centru Portanova.

NEW LOOK je globalno prepoznat po svojem dinamičnom tempu i karakterističnom britanskom stilu i dizajnu koji privlače pažnju. Izuzetno povoljne cijene odjeće, obuće i modnih dodataka te kontinuirana obnova kolekcije brzo su ga svrstale među vodeće modne brandove na svakom tržištu na kojem se pojavio. Svaka kolekcija osvježava se ritmom od šest tjedana, mnogo brže od drugih modnih brandova, pa posjetitelji pronađu nešto novo za sebe svaki puta kada uđu u NEW LOOK trgovinu.

Nakon otvorenja prve trgovine u Osijeku, New Look stiže i u zagrebački Avenue Mall već 24. ožujka.

Traženi pojmovi:

  • new look osijek katalog
  • new look zagreb
  • new look osijek
  • new look hrvatska katalog
  • new look zagreb katalog
  • new look katalog
Advanced Health LTD
Nema Komentara

Iznesi mišljenje